Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na cestama

Zbog bure ograničenja na Krčkom mostu i jadranskoj magistrali

jadranska magistrala
Nel Pavletić/PIXELL
Autori: v, mč/VLM
18.07.2010.
u 08:01

Na dijelu jadranske magistrale, od Bakra do Sv. M. Magdalene i na Krčkom mostu, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicom (I. skupinu vozila).

GOSPIĆ – Cestarska služba HAC-a uklonila je automobil koji se jutros oko 7 sati okrenuo na krov pa je promet u tunelu Sveti Rok normaliziran.

Na dionicama jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog i od Senja do Sv. M. Magdalene te na Krčkom mostu, zbog jakog vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat , vozila s kamp prikolicom i motocikle (I. skupinu vozila) a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina).

Jak vjetar puše na autocesti A6, Rijeka - Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić.

Na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija kolona je duga oko 12 kilometara. Na naplati Mirna kolona vozila duga je oko 4 km, čekanja su oko 25 minuta.

Na Istarskom ipsilonu, duž Jadranske magistrale, na prilazima turističkih središta, autocestama: A 1, A 2, Zagreb - Macelj, A 3, Bregana - Lipovac, A 6 Rijeka - Zagreb, posebice na dionici Zagreb - Karlovac, promet je srednje gust do pojačan u oba smjera.

Mokrih i skliskih kolnika ima u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Istri, a mjestimice u Lici i sjevernom primorju. Jak vjetar puše na autocesti A 1 između Bosiljeva itunela Mala Kapela i vijadukta Božići itunela Sveti Rok te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. 

Na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Županja, promet putničkih vozila pojačan je u oba smjera, a na prijelazima Macelj i Stara Gradiška na ulazu. Trajekti plove prema redu plovidbe, s povremeno pojačanim prometom u pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije