Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz

Zbog poraza na lokalnim izborima Sarkozy će smijeniti neke ministre

Carla Bruni, Nicolas Sarkozy
Reuters
22.03.2010.
u 20:30

Po francuskim medijima iz vlade bi mogao otići ministar rada Xavier Darcos, a fotelja se drma i ministru policije Ericu Woerthu.

Nakon teškog poraza vladajuće stranke UMP na regionalnim izborima, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy najavio je rekonstrukciju vlade. Sudeći po napisima iz francuskih medija, iz vlade bi mogao otići ministar rada Xavier Darcos, a fotelja se drma i ministru policije Ericu Woerthu.

Ekonomska kriza koja je pogodila Francusku, zajedno s prijašnjim nezadovoljstvom oko reformi koje je Sarkozy najavio, ali nije proveo, očigledno je imala utjecaj na povjerenje birača. Po jednoj anketi, čak 57 posto Francuza misli da bi trebalo mijenjati trenutačnu vlast.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IZ
izgnanik
12:39 23.03.2010.

bio je zaokupljen toliko sa ljubavi da je zaboravio da misli o problemima svog naroda da misli već cijeli mandat razmišljao o problemima ove sponzoruše na nivou ja mislim da je glavni krivac ispod haljine ove dame cijelo vrijeme jee mislio o nj. potrebama pa mu došla glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije