Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vulkanska prašina

Zbog otkazanih letova oko 380 putnika ostalo u zadarskoj luci

vulkan, zagreb, aerodrom (1)
Petar Glebov/PIXSELL
16.04.2010.
u 15:27

Turističke zajednice i Grad Zadar učinit će sve da putnici ne bi ostali na cjedilu.

Oko 380 putnika ostalo je danas u Zračnoj luci Zadar jer su zbog blokade zračnog prometa bili otkazani letovi za Bruxelles, Düsseldorf i Frankfurt. Većina putnika snašla se za smještaj, no da se takvo što ne bi ponovilo i sutra, turističke zajednice grada Zadra i Zadarske županije te zadarski hotelijeri spremni su po povoljnim cijenama osigurati spavanje za 600-tinjak putnika koji bi mogli na ostati u zračnoj luci.

Kako se sutra u Zračnoj luci Zadar očekuje velik broj gostiju s obzirom na to da bi iz Zadra trebali poletjeti zrakoplovi na šest linija, odnosno prema Irskoj, Njemačkoj, Švedskoj i Belgiji, turističke zajednice i Grad Zadar učinit će sve kako ljudi ne bi ostali na cjedilu.

Stoga je za sutra u hotelu Pinija u Petrčanima, hotelu Donat i hostelu u Zadru osigurano 300-tinjak kreveta gdje bi cijena noćenja s doručkom trebala iznositi 20 eura. U pomoć će priskočiti i Grad Zadar koji će autobusima osigurati prijevoz putnika iz zračne luke do hotela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije