Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan i let za istanbul

Zbog olujne bure odgođen dolazak zrakoplova iz Rima

vjetar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
29.12.2016.
u 10:51

Direktor Zračne luke Roko Tolić istaknuo je kako je sljedeće polijetanje predviđeno oko 11 sati, no i to je uvjetovano smanjenjem vjetra, a riječ je o letu za Istanbul

Zbog olujne bure na dubrovačkom području, odgođen je jutrošnji let iz Rima za Dubrovnik, problema ima i u cestovnom prometu, dok pomorski promet zasad normalno funkcionira.

Kako su istaknuli iz Zračne luke Dubrovnik, bura je još jaka, no smirivanje se očekuje oko 12 sati.

– Jutrošnji let za Zagreb je poletio, ali zrakoplov prijevoznika Vueling koji je trebao doći iz Rima jutros oko 7 je odgođen i trebao bi stići oko 12 i 35, te poletjeti oko 13 sati. Još uvijek je dosta jaka bura, ali nadamo se smirivanju oko 12 sati – rekao je dežurni dispečer Zračne luke Dubrovnik.

Direktor Zračne luke Roko Tolić istaknuo je kako je sljedeće polijetanje predviđeno oko 11 sati, no i to je uvjetovano smanjenjem vjetra, a riječ je o letu za Istanbul.

Prema podacima HAK-a, zbog bure na mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku na snazi je zabrana je prometa za I. skupinu vozila, odnosno autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

>>Najniža u Hrvatskoj: Jutros je na Biokovu izmjereno -11,8 Celzijevih stupnjeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije