Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promidžba turizma

Zbog neplaćenog računa tukli i naganjali Nijemce po Splitu

split,
Nino Strmotić/PIXSELL
20.08.2010.
u 15:29

Proganjali su ih gotovo po cijelom gradu, uz prijetnje i udaranja, te prisiljavali da na bankomatu podignu novac kako bi podmirili račun za pića koja su popili u "Kleopatri".

Dvojica mladih njemačkih državljana zasigurno će pamtiti svoj noćni provod u Splitu. Naime, 24-godišnji Felix B. i njegov prijatelj, 25-godišnji Mathias S. noćas oko 3 sata došli su u noćni klub "Kleopatra" na Gripama.

Navodno su popili nekoliko pića, no nisu imali dovoljno novca da plate račun i tada su nastali problemi.

Kako doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, dvojica zaposlenika kluba "Kleopatra", 19-godišnji Ante F. i 21-godišnji Tomislav, izveli su mlade Nijemce iz kluba, počeli ih mlatiti i prijetiti im.

Proganjali su ih gotovo po cijelom gradu, uz prijetnje i udaranja, te prisiljavali da na bankomatu podignu novac kako bi podmirili račun za plaćanje pića koja su popili u klubu.

Otprilike oko 4 sata stigli su i do Marmontove ulice u samom središtu Splita. Građani su uočili da dvojac prijeti i napada mlade njemačke turiste. Pozvali su policiju koja je brzo stigla i uhitila dvojicu zaposlenika Kleopatre. Privedeni su na kriminalističko istraživanje i osumnjičeni za kazneno djelo protupravne naplate. Protiv njih će biti podnesena kaznena prijava redovitim putem.

Ključne riječi

Komentara 47

KR
Kronika
16:58 20.08.2010.

Jadan je proračun koji puni dalmatinski turizam. Dalmatinci su pokrali Hrvatsku za tri USA proračuna.

EM
eMe
17:22 20.08.2010.

\"pametan\" zove policiju, prijavi ih policiji, policija ce im uzeti podatke i mora ih odma pustiti. njemci zbrisu izvan RH i \"pametan\" vlasnik ostaje na troskovima. e kad bi bili svi \"pametni\" .....

BS
blade_st
20:21 20.08.2010.

pijana posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije