Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuna u sloveniji
Povratak na članak

Zbog nabujale Save i lišća zaustavljen rad NE Krško

Slovenski mediji izvještavaju kako su obilne kiše prouzročile još niz drugih problema diljem zemlje. Mnoge ceste poplavljene su, a u nekim krajevima Slovenije bujice su prijetile kućama

Komentari 8

DI
Dingač
19:14 28.10.2012.

ovo je jako jako opasno ...

VL
BA
baš
18:22 28.10.2012.

Jel' to ona nuklearka o kojoj sam neki dan čitao da je najsigurnija u EU?!

VL
KA
kajinx
19:10 28.10.2012.

Zbog lišća, nuklearka, hm !!!

VL
KO
konoplja
19:30 28.10.2012.

"baš" uzeo si mi riječ iz usta! Kad sam spomenuo da se nalazi na rasjedu, dobio sam 21 minus!

VL
DU
Deleted user
20:53 28.10.2012.

A gdje su planirali s nuklearnim smećem? Napravili nuklearku s nekih 600MW ako uopce može pržiti najveci učinak... To vam je manje nego sto moze jedna turbina na gas... Preveliki rizici ove nuklearke da bu ostala dalje u pogonu...A tako malo MWata... U ZG ne bih dan ni 1€/qm i čekao sudnji dan da oblaci naiđu kad se nuklearka zakašlje... Kako su talijani i Austrijanci bili pametni... U austriji naprave veliku nuklearnu elektranu i na kraju primjete da su vareni spojevi na kotlovima nesigurni i posalju sve u piz... mat... I danas služi samo za školovanje i turizam... I nikad im ne pade na pamet praviti nove... A talijanima poslije Černobila bilo dosta takvih ideja... A ne balkanci ce napraviti, mala zemljica kao Slovenija koja sad ne zna kud sa smecem...

VL
KO
konoplja
22:31 28.10.2012.

Visoko radioaktivni otpad još nigdje u svijetu njie zbrinut, nego je privremeno odložen. Pola radioaktivnog otpada iz Krškog odlagat će se u Moslavačkoj gori, jer je to jedina moguća lokacija obzirom na razne čimbenike. Na žalost tokom rata ilegalno sese odlagao opasni otpad na Moslavačkoj gori.

VL
BR
BratCroat
11:11 29.10.2012.

28.10.2012. u 20:53h nave je napisao/la: A gdje su planirali s nuklearnim smećem? Napravili nuklearku s nekih 600MW ako uopce može pržiti najveci učinak... To vam je manje nego sto moze jedna turbina na gas... Preveliki rizici ove nuklearke da bu ostala dalje u pogonu...A tako malo MWata... U ZG ne bih dan ni 1€/qm i čekao sudnji dan da oblaci naiđu kad se nuklearka zakašlje... Kako su talijani i Austrijanci bili pametni... U austriji naprave veliku nuklearnu elektranu i na kraju primjete da su vareni spojevi na kotlovima nesigurni i posalju sve u piz... mat... I danas služi samo za školovanje i turizam... I nikad im ne pade na pamet praviti nove... A talijanima poslije Černobila bilo dosta takvih ideja... A ne balkanci ce napraviti, mala zemljica kao Slovenija koja sad ne zna kud sa smecem... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Izvozit će u "veliku" Rvacku smeće jer tu ima mjesta!

VL
VA
vatra
21:59 28.10.2012.

nuklearna energija je preopasna. NE Krško nalazi se 32 km od Trga bana Jelačića. zatvorimo Krško prije nego bude prekasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.