Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suluda ideja
Povratak na članak

Zbog kućnih ljubimaca odvoz smeća mogao bi biti skuplji

Ministarstvo zaštite okoliša, koje predlaže uredbu, zaboravilo je da u Hrvatskoj životinje nisu živa bića, pa kako onda mogu proizvoditi smeće?

Komentari 9

OS
osica
22:19 13.04.2017.

Bedastoća, kakve veze imam moj mali pas s ovim gulikožama?. U mom gradu smeće se ne razvrstava, a plaćamo ga po " nekom zakupljenom volumenu jednog kontejnera" a taj famozni volumen vam je povezan s kvadtarurom stana ili kuće .će . Kontejner se valjda prazni svaki drugi dan a na njega je vezano dvadesetak obitelji. Moj "izračunati i dodjeljeni volumen je nekih 1980 lit" i zamislite još se na to doda neki vikssni dogatak tako da je moj obračun smeća za dva člana obitelji devedesetak Kn mjesečno Misli li netko u ovoj državi prije no što i na mog malog psa dodjeli plaćanje odvoza smeća, riješiti jednu "očitu pljačku nas nemoćnih potrošača ? Ah, da ne može "oni moraju imati plaće, uskršnjice božićnice, plaće jer zamislite kad nam obustave odvoz " svi ćemo se usmrditi". No, riba smrdi od glave.

VL
Avatar eti
eti
09:32 14.04.2017.

Ne znaju više gdje bi maznuli pa sad izmišljaju zakone. Treba utrpati još novaca u džepove. Jedina štetočina na ovoj planeti je dvonožna životinja zvana čovjek.

VL
FU
furest
14:34 18.04.2017.

u njemackoj je 100 eura ili vise porez na psa , a kod nas se placa u appartmanima na moru i do 15 eura za kucnog ljubimca na dan zasto nebi i kod nas se to uvelo . pitajte postaree sto oni prozivljavaju ili mala djeca uopce vise nesmiju na travu u parku od psecih govana

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
08:40 21.04.2017.

Za hrčka najmanje 150KN po komadu, podržavam uredbu ;-)

VL
EB
EBERT
10:04 14.04.2017.

jOs nije ljetna sezona da vam nestju teme da punite vase stranice. Ako nista drugo nemate onda su kucni jlubimci na redu. To isto se dogada u Njemackoj. Svi ljubitelji kucnih ljubimaca nemojte se plasiti. To je samo prasina drugo nista.

VL
KA
kasuv
23:14 13.04.2017.

U NJEMAČKOJ SE PLAČA OSIGURANJE ZA PSE ,ČESTI UZRO SUDARA,NAPAD NA LJUDE, PLATITE PA SE I OPAMETITE LP

VL
MU
mudri
22:52 13.04.2017.

katastrofa koliko te paščadi živi po stanovima,seru zapišavaju,šire boleščine a glupani se čude od kud tolike epidemije.Djeca se više ne smiju igrati u travi od psećih govana i pišaline.Definitivno nabiti namete za očuvanje zdravlja i prirode.

VL
SP
spremni0
22:07 13.04.2017.

tako treba u mom ulazu ima hrpetina pasa i sve je zmazano od njih, tko želi maltretirati jadne životinje po stanovima nek plati

VL
DM
DM2008
23:25 13.04.2017.

Apsolutno podržavam, napraviti izuzetak za male životinjice, dok za vlasnike pasa obavezno uvesti namet, parkovi livade i staze su zatrpani govnima, čast izuzecima koji očiste iza sebe ali tih je jako malo. Ljudi u stanovima od 50m2 imaju uzgajivačnice aa ne plaćaju apsolutno ništa, najmanje ih 3 znam samo u mom kvartu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.