Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji peh!

Zbog jutarnje mučnine propustila osvojiti 32 milijuna eura!

'02.06.2009., Zagreb - Hrvatska lutrija, vaganje kuglica za loto 7/39.  Photo: Dalibor Urukalovic/24sata'
Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.07.2013.
u 19:14

Luise Whitby svake je nedjelje uplaćivala sindikalni loto ali baš te, koja se ispostavila dobitnom, nije se pojavila na poslu

Trudnica i majka dvoje djece Louise Whitby ima dodatan razlog da se zbog jutarnje mučnine osjeća loše. Upravo zbog tog problema 31-godišnjakinja je propustila pojaviti se na poslu i sudjelovati u sindikalnoj lutriji koja je ostalim zaposlenicima donijela jackpot vrijedan 32 milijuna eura!

Njega je, piše Daily Mail, osvojilo ukupno deset Louiseinih kolega kojima je po osobi pripalo oko 3,2 milijuna eura. Nakon što ih je pomilovala ruka fortune, desetero zaposlenika podružnice kompanije A4S iz Merseyside odlučilo je napustiti posao i dati otkaz.

Shvatio je to i njihov šef, ali i Louise koji su se u ponedjeljak ujutro jedini pojavili na poslu. No Louise se ne može olako pomiriti sa sudbinom. Dok njen šef pokušava čim prije nadoknaditi gubitak radne snage koja opasno ugrožava posao, Louise je odlučila sudskim putem izboriti se za svoj dio kolača. Smatra da na to ima pravo jer je posljednje dvije godine svakog tjedna uplaćivala dvije funte za lutriju, on oni su odbili da joj naknadno prihvate posljednju uplatu.

- Htjela sam im platiti, ali nisu dozvolili. Sada kada su osvojili nagradu, kažu da nemam prava ni na peni. Ne mogu vjerovati - povjerila je medijima očajna Louise koja je svoje dojučerašnje kolege smatrala velikim prijateljima. Njima bi, da su prihvatili prijateljičinu ponudu, dobitak po osobi bio manji za oko 300.000 eura.

>>Osvojio jackpot od 81 milijun eura i ušao na listu najbogatijih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije