Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marija Kovačević
Povratak na članak

Zbog Igora Dragovana dajemo ostavku

U gradu nedostaje političke mudrosti vladajućih. Radili smo pošteno sve vrijeme. Odlazimo uzdignute glave jer želimo prolaziti Novskom ponosno i kao časni ljudi, naglasili su esdepeovci

Komentari 6

CR
crocro
11:22 19.12.2014.

Šavovi popuštaju!

VL
Avatar HRVATSKI CENTAR OIE
HRVATSKI CENTAR OIE
11:45 19.12.2014.

82 posto ispitanika misli da zemlja ide u lošem smjeru. HNS, koji drži najvažnije resore u državi, na1,2 posto. Grčić optimist, a ministar Matić sebe ocjenjuje čistom peticom. Većina ostalih daje si ocjenu vrlo dobar. Sa druge strane među Hrvatima vlada pesimizam od onoga trenutka kad su građani shvatili da ova Vlada, unatoč poklonjenom povjerenju, ima više kapaciteta za svjetonazorske probleme nego za izlazak iz krize i provođenje strukturnih reformi.

VL
Avatar mili99
mili99
14:30 19.12.2014.

Raspad partije!

VL
DU
Deleted user
13:02 19.12.2014.

dobro jutro, sad pred kraj ste se kao probudili... opametili ili neko daje više

VL
SU
sumar
12:16 19.12.2014.

tko nezna STOIĆI su od nekad poznati šumari i ČETNICI

VL
Avatar Neron
Neron
11:09 19.12.2014.

Demokracija po načelima SDP-a: "...niti jedan od to dvoje vijećnika nije provodio odluke Gradskog odbora SDP-a u Gradskom vijeću Novske, glasali su suprotno donošenim stavovima, o čemu smo obavijestili i sam vrh SDP-a..." Malo kasnije kaže: "Zaključili su da gradonačelnik zapravo ne treba SDP, već dvije ruke da glasaju za njegove planove." Dakle, da su to dvoje dizali ruke onako kako SDP odlučuje na Gradskom odboru, sve bi bilo u redu. No, oni su dizali ruke onako kako je to tražio gradonačelnik, pa to nije nipošto u redu. A kako bi bilo da su to dvoje SDP-ovaca dizali ruke onako kako sami smatraju da je potrebno?!? Oni su se usudili ići protiv volje predsjednika ogranka (ili čega li već)! I da se razumijemo, ne mislim da HDZ funkcionira drugačije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.