Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Lalić Hegediš:

Zbog govora u Dubrovniku dobila sam više od tisuću prijetnji, da me treba zaklati, ubiti, silovati, 'dosrbiti'...

03.04.2024.
u 19:00

Veza vlasti i režimskih tabloida u Srbiji funkcionira kao "savršena bračna zajednica" u kojoj je muž uvijek u pravu, kaže Ana Lalić Hegediš, predsjednica Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Komentara 31

Avatar Sand
Sand
20:23 03.04.2024.

Novi Sad od 1995 je totalno drugi grad , Oluja je tamo donela najgore extremiste

JO
Journalist007
20:04 03.04.2024.

Ovo može biti iznenađenje samo onom tko nije upućen u stanje u Srbiji. To je diktatura koja je pod vlašću jednog čovjeka koji doslovce odlučuje o svemu, nema slobodnih medija, kritika vlasti je nemoguća, a onaj tko se usudi kritizirati doživi razne neugodnosti ili bude ubijen ili mu bude spaljena kuća kao onom novinaru iz Grocke. To je takav narod, takva zemlja i to se nikad neće promijeniti. Oni se time ponose.

NI
Nikoli
20:07 03.04.2024.

Sve vrste pretnji su za svaku moguću osudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije