Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska unija
Povratak na članak

Zbog dvojbe o Stierovoj lojalnosti HDZ još nije odredio zamjenika Piculi

Tek na jesen znat će se zamjenik šefa izaslanstva EP-a za BiH. Ne dogovore li se u HDZ-u o Stieru, bit će izabrana Dubravka Šuica

Komentari 16

CR
croat1899
22:15 30.07.2014.

Samo neka postave Šuicu, više nikad neće dobiti moj glas. Na izborima sam podržao HDZ-ovu koaliciju zbog naše Ruže, ali i zbog g. Stiera kojeg iznimno cijenim i kojeg sam na kraju i zaokružio. Svaka čast i Plenkoviću i Maletićki i Šuici, ali imam dojam da se jedino Stier ne libi reći ono što misli. Samo neka ga izbace, pa će im se sve obiti u glavu. Napokon su se u toj stranci profilirali neki novi, mladi i neokaljani ljudi, a oni se sad opet ponašaju kao nekad. E to nije "nova snaga".

VL
TO
tolitol
22:06 30.07.2014.

Ovo je sva bijeda naše stranačke politike. Nije bitno što je Stier vrhunski političar i stručnjak, bitno je koliko ga Karamarko i klika smatraju "svojim". A tako je i kod Milanovića i ostalih stranačkih poglavica. Zato pitanje Markićki: kad će već prikupljanje potpisa za promjenu izbornog sustava?

VL
US
U sridu
21:16 30.07.2014.

Bitno je jeli covjek vijeran Hrvatskoj,boli me za hdz,kada su drzavni interesi u pitanju strancenje treba zabraniti.

VL
GV
golub Vaso
23:01 30.07.2014.

stier je prepametan i preobrazovan za vasu i crnog marka, zato je opasan i izoliran

VL
DI
didašokac
23:06 30.07.2014.

Stier i Ruža su donijeli HDZ-u jako puno glasova, upravo zato što govore ono što ljudi misle, a to znači da ne kalkuliraju,i, vjeruju u ono što govore i imaju svoj stav, a to i nije baš česta osobina, stoga HDZ, pametno sa ljudima koji donose glasove.

VL
OF
ofaj
00:06 01.08.2014.

partiokracija=mafiokracija,želim birat čovjeka,a ne listu

VL
JM
jezero-matica
19:57 31.07.2014.

Davor je vec odradio veliki posao za BiH Hrvate s Rez-EU-parlamenta o BiH! Najveci problem Stiera je(ja bih rekao vrlina i vrijednost)sto ne pripada,partijsko udbasko spijunskim strukturama koje su ovladale svim porama HR drustva pa tako i HDZ-om!Njegova sposobnost,postenje II domoljublje nikako ne odgovaraju "strukturama",ali odgovaraju postenim i domoljubnim Hrvatima.Dolazi "Narodni Referendum"o izbornom zakonu I dopisnom glasovanju pa cemo vidjeti kako ce se "structure"ocitovati o tome!

VL
LU
lukabulic
21:02 30.07.2014.

bolje šuica nego stier -- više virujem ženama u politici --naravno i kod njih ima kukolja ali daleko manje -

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.