Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog čaše šampanjca na stadionu Boris Tadić mora na sud

tadić
Reuters
17.11.2009.
u 15:58

Beogradska policija podnijela je prijavu protiv Tadića, predsjednika Nogometnog saveza Srbije i drugih nogometnih čelnika te tamošnje ministrice sporta zbog nedoličnog ponašanja nakon nogometne utakmice Srbija-Rumunjska.

Predsjednik Srbije Boris Tadić i više srbijanskih državnih i nogometnih dužnosnika 1. prosinca moraju doći na srbijanski Prekršajni sud jer je protiv njih podnesena prijava zbog nedoličnog ponašanja nakon nogometne utakmice Srbija-Rumunjska.

Naime, beogradska policija podnijela je 16. listopada prijavu protiv Tadića, predsjednika Nogometnog saveza Srbije i drugih nogometnih čelnika te tamošnje ministrice sporta. Naime, nakon utakmice koja je završila 5:0 za Srbiju nazdravili su šampanjcem na stadionu Marakana jer se Srbija plasirala na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, prenose srbijanski mediji.

Prema srbijanskom Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim događajima, točenje i konzumiranje alkohola zabranjeno je na stadionima, ali i u krugu od jednog kilometra oko njih. Tadić kao i drugi protiv kojih je podnesena prijava ranije su izjavili kako će platiti kaznu ako su prekršili zakon. Tadić je tvrdio da je samo nazdravio, no ne i da je popio piće.

Komentara 30

Avatar punkufer
punkufer
23:42 19.11.2009.

Srpska posla. Blebetati, lagati, podmetati, izmišljati i optuživati. Sve samo da se zaboravi kakvi ste i što ste radili. Samo što u te vaše gluposti ne vjeruje nitko osim vas samih. Jadno.

Avatar punkufer
punkufer
14:28 18.11.2009.

Re: beograd - zapravo jesam ali nisi shvatio. No, dobro - tvoja zemlja i tvoj narod su zaslužili da ih se vrijeđa i to iz ranije nabrojenih razloga plus zbog nedostatka srama zbog počinjenog i zbog nastavljanja istog razmišljanja ii politike. Da, moja država je bolja. DALEKO bolja od tvoje. Po svemu - i po moralu i po politici i po kulturi i po ekonomiji i po ljepoti. U svemu tome su Hrvati ispred Srba.

PR
Protivcenzure
18:58 17.11.2009.

sanader zbog svog šampanjca nikada nije išao na sud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije