Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlazak iz EU
Povratak na članak

Zbog Brexita kući u EU vraća se 200 tisuća Europljana

Izvješće koje je sastavio Europski parlament navodi da će bruxelleski monitoring Britanije trajati 5 godina nakon izlaska iz EU

Komentari 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
19:45 19.02.2017.

Kad malo bolje pogledaš te brojke brexit je najbolje što se britaniji moglo dogoditi...

VL
BA
Banirat
11:42 21.02.2017.

Studentima i radnicima koje su tvrtke poslale nista se nece desiti Ostali koji su stalno boravili preko 4 godine po zakonu imaju pravo na stalni boravak Ostalima ce biti kako se dogovore VVecina Britanaca u EU su umirovljenici koji su su se nastanili u toplijim predjelima npr Spanjolskoj i Francuskoj Vlada je vec najavila da ce se Europske odredbe spojiti sa Britanskim zakonodavstvom i da ce se poslije toga ici na "ciscenje" - znaci ono sto ne odgovara Britaniji biti ce izbaceno iz zakonodavstva

VL
Avatar comparator
comparator
10:45 18.02.2017.

Nevidljiva nit nas veže ali i puca . Ovaj puta ta nit doslovno potvrđuje kako pletivo te niti ima razna podrijetla . Pletivo Britanije je funta dok je Evropska nit Euro . Podrijetlo tih niti nema isti korijen ali ako bolje pogledamo shvaćamo kako se funta pokušava spasiti od utapanja koje slijedi Euru. Uzrok globalnog utapanja moneta se nalazi u krizi tehnologija koja preferira robotizaciju na štetu čovjekovog rada ali za razliku kad je višak radništva mogao pobjeći na novo otkriveni kontinent danas ni rat nije rješenje kako bi se stanovništvo desetkovalo i oslobodilo put novom putu kapitala . Ispada kako je čovječanstvo u svom paklenom krugu došlo do nevidljivog zida koji treba riješiti nekim drugim metodama ali se nadam kako kapital nije našao rješenje u stalnim zamjenama jeftinije radne snage s ruralnih područja ili zaraćenih područja Bliskog istoka. Bojim se da sam u pravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.