Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN
Povratak na članak

Zbog bojkota će kasniti isplata studentskih stipendija

Na sjednici Gradskog vijeća pojavilo se samo 9 od 25 vijećnika

Komentari 5

BK
branko-kockica
18:40 06.10.2015.

Varaždin je Hrvatska u malom što se tiče pokazatelja "uspeha" jugokomunističke kukuriku koalicije. Nekad super uspješan grad se uz ove kukuriku uhljebe pretvorio u potpuno rasulo zaduženo do grla.

VL
GU
General_U
18:41 06.10.2015.

šta lupetaš objasni im ti imaš većinu u gradskom vijeću gradonačelniče pa izglasajte to, ja ću vladati oporba će biti kriva bla bla bla.

VL
DD
ddh
18:46 06.10.2015.

U gradskom vijecu se ne donose nikakve odluke, jer sve odluke donosi Habus po uzoru na svog Führera u vladi u Zagrebu, a vjecnici to samo potvrdjuju. Jer kao i kod Führera u Zagreba, ako netko prigovori, taj leti. I to nema veze s tim, da es Habus naziva nekakvim liberalom. On je isto toliko liberal koliko je njegov Führer socijaldemokrat. Komunisti ostaju komunisti.

VL
TO
Toaletni
18:37 06.10.2015.

Dok piješ ne vozi !

VL
DU
Deleted user
23:23 06.10.2015.

Dok je Chehock bil gradonačelnik od Varaždina je napravil moderan europski grad za 10,a ovaj mu je smjestil z svojom ekipom i srozal je grad na poklonjenu 2.Sam mi nije jasno kak njega nikad nisu procesljali jer je zelendvor povlekell na dno..kaj dno,u mulj..i imal je veeelike koristi od toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.