Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbor odlučio
Povratak na članak

Zbog boce u glavu Franko Vidović dobio opomenu šibenskog SDP-a

Tvrde da su pri kazni uzeli u obzir dugogodišnja vrijeđanja i omalovažavanja Franka Vidovića na osobnoj razini u kojima je prednjačio Slaven Cukrov.

Komentari 4

OB
-obrisani-
10:55 20.04.2010.

Kad netko iz suprotnog tabora SDP-u napravi nešto slično, onda je taj primitivac, divljak, nasilnik... ezdepenjare su ipak ljudi! Nije mi jasno, ako je Cukrov godinama vrijeđao i omalovažavao Vidovića, zašto ga nisu opomenuli ili izbacili iz stranke. pozdrav vaš zmijicamala

VL
TU
tutle
11:09 20.04.2010.

jesu, izbacili su ranije Cukrova iz stranke pa se došao žaliti u Središnjicu i tu je došlo do sukoba sve je bilo ovih dana po portalima

VL
OB
-obrisani-
13:06 20.04.2010.

\"Cukrov godinama vrijeđao.\" Koliko to godina moraš vrijeđati da te izbace iz Partije? pozdrav vaš zmijicamala

VL
DU
Deleted user
23:27 20.04.2010.

SDP = Samo dum plastenkom! ---- ukratko, već sam napisao da je ovo neka afera na razini OŠ nasilja i da bi valjda bila vijest i da netko u stranačkim prostorijama cipelom detonira Dvojni C. Nije lako živjeti u Šibeniku jer tamo nije za sve tradicionalno kriv Zagreb kad imaju u susjedstvu Zadar (koji za šibenske pojmove nevjerojatno prosperira) i onda je jasno i srednjoškolcima da je gro problema u njima samima, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.