Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbor odlučio

Zbog boce u glavu Franko Vidović dobio opomenu šibenskog SDP-a

Franko  Vidović
Pixsell
20.04.2010.
u 10:18

Tvrde da su pri kazni uzeli u obzir dugogodišnja vrijeđanja i omalovažavanja Franka Vidovića na osobnoj razini u kojima je prednjačio Slaven Cukrov.

Gradski odbor šibenskog SDP-a izrekao je opomenu svom predsjedniku Franku Vidoviću i aktualnom dogradonačelniku Šibenika zato što je prije nekoliko dana plastičnom bocom na sjednici središnjeg Nadzornog odbora SDP-a u glavu pogodio svog stranačkog kolegu Slavena Cukrova.

>>U središnjici SDP-a Vidović udario Cukrova PET-bocom u glavu

- Riječ je o lakšoj povredi Statuta. Kao neposredni svjedoci svih tih događaja smatramo da Franko Vidović nije isključivi krivac za subotnji incident u Zagrebu i da je njegova isprika članovima stranke dovoljno jamstvo da se nešto slično više nikada neće ponoviti - priopćili su iz šibenskog  SDP-a.

Tvrde da su pri kazni uzeli u obzir dugogodišnja vrijeđanja i omalovažavanja Franka Vidovića na osobnoj razini u kojima je, po njima, prednjačio Slaven Cukrov.

- Stoga ovakvu ljudsku reakciju možemo shvatiti - priopćili su iz  šibenskog SDP-a.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:55 20.04.2010.

Kad netko iz suprotnog tabora SDP-u napravi nešto slično, onda je taj primitivac, divljak, nasilnik... ezdepenjare su ipak ljudi! Nije mi jasno, ako je Cukrov godinama vrijeđao i omalovažavao Vidovića, zašto ga nisu opomenuli ili izbacili iz stranke. pozdrav vaš zmijicamala

TU
tutle
11:09 20.04.2010.

jesu, izbacili su ranije Cukrova iz stranke pa se došao žaliti u Središnjicu i tu je došlo do sukoba sve je bilo ovih dana po portalima

OB
-obrisani-
13:06 20.04.2010.

\"Cukrov godinama vrijeđao.\" Koliko to godina moraš vrijeđati da te izbace iz Partije? pozdrav vaš zmijicamala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije