Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGRIZ ZMIJE

Završio u bolnici nakon ugriza otrovnice meksičke zvečarke

poskok
22.06.2010.
u 12:39

Nezgoda se dogodila u podrumu kuće dok je N.V. hranio zmije meksičke zvečarke koje legalno uzgaja.

Zmija otrovnica u ponedjeljak oko ponoći ugrizla je u Vrtlarskoj ulici u Zagrebu muškarca N.V. (37).

Nezgoda se dogodila u podrumu kuće dok je N.V. hranio zmije meksičke zvečarke koje legalno uzgaja.

Zadobio je površinski ugriz u ruku. Prvo si je sam pružio pomoć, a nakon toga mu je pomoć pružena i u bolnici Fran Mihaljević.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar freen
freen
19:25 22.06.2010.

Tko mu to dozvolio

MM
Mladen Miletić
13:19 22.06.2010.

Zadobio je \"površinski ugriz u ruku\". Prvo si je sam pružio pomoć, a nakon toga mu je pomoć pružena i u bolnici Fran Mihaljević. Ovdje se misli na to da vjerovatno kao i na pravom zapadu uzgajači drže određeni protuotrov doma u hladnjaku u slučaju ugriza da se na vrijemne poduzme pravo liječenje od toga otrova. Nevjerujem da bolnice kod nas rasopolažu sa tim serumom.. Sumnjam da se kod nas lako dodje i do protuotrova od poskoka ili riđovke i tamo gdje ih ima ! Iako su ih proteklih posljeratnih godina pohvatali i skoro do zadnje prodali u EU...

Avatar zanusi13
zanusi13
13:49 22.06.2010.

Eto, jebo ga hobby... bolje da je igrao ruski rulet kao hobby. Da je lijepo skupljao, šta ti ja znam, sličice Afrika 2010., goblene ili da je sastavljao plastične makete tenkova ili zrakoplova (1:48 ili 1:35) to mu se ne bi desilo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije