Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vukovaru

Završio 9. festival duhovne glazbe: Pobjednik Dominikis iz Žepča

Održan 8. festival duhovne glazbe Bonofest (1)
Branimir Bradarić/VLM
12.05.2014.
u 23:26

Ovogodišnji festival održan je pod geslom Hodaj hrabrije, a okupio je mlade glazbenike duhovne glazbe iz cijele Hrvatske ali i BiH

Pobjednik devetog po redu Festivala dugovne glazbe Bonofest, koji se održava u Vukovaru, je Dominikis iz Žepča.

- Drago nam je da svake godine imamo nove pjesme, a posebno nam je drago kad odemo u neko mjesto pa nam kažu da pjevaju pjesme s “Bonofesta”, rekao je fra Ivica Jagodić inače predsjednik Organizacijskog odbora Bonofesta. Ovogodišnji festival održan je pod geslom Hodaj hrabrije, a okupio je mlade glazbenike duhovne glazbe iz cijele Hrvatske ali i BiH. Kao i ranijih godina festival je započeo radionicama za sudionike u kojima su mladi glazbenici učili o pisanju tekstova za pjesme, glazbe i aranžmana.

Radionice su vodili Marija i Ivana Husar, Goran Kovačić, Saša Miočić, Ante Gelo i Josipa Dević. U natjecateljskom dijelu festivala, koji je bio podijeljen u dva dijela, nastupili su Denis i Dino Božinović, Goran Mladin, Marija Cerovac, Vis Zvijezda mora (Neum, BiH), Vis David (Knin), Zbor Belafuža (Zadar), Dominiks (Žepče, BiH) i Cenacolo band (Vrbovec), Adrijana Baković, Alan Hržica, Zvonimir Kalić, Dajana Blažević, Apostoli mira, Zbor Izvor, Vis Damjan, Mia Kordić, Sliryc 33, Željka Marinović, Petra Antolić, Martin Šaban, Goran Bošković, Djordjija Palić, Emanuel, Ivana i Marija Husar.

I ovogodišnji festival organiziran je pod pokroviteljstvom Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda, visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

>>Osmi Bonofest u znaku vjere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije