Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI POTEZI tsiprasa
Povratak na članak

Zaustavio prodaju luke Pirej i otvorio novu šansu Rijeci

All-inclusiveu zbogom, žele turiste u restoranima, barovima, dućanima

Komentari 16

Avatar bok
bok
12:11 30.01.2015.

...podsjecam da je tijekom velikrspke agresije Grcka sustavno krsila embargo srbiji... Ovaj ciprijas bude odmogla Grckoj onoliko kolko je odmogla kukulele koalicija Hrvatskoj...

VL
PE
peugeot
15:07 30.01.2015.

Grcka je prekrasni turisticki div sa tri tisuce otoka. Ne nadajmo se da cemo Grcima uzeti i dijelic turistickog kolaca. Grcka je turisticka velesila i kod njih se osjecas bas kao kod kuce. Nema dalmatinskih arogancija i maltretiranja turiste sto cijenama sto losom kvalitetom usluge ! Nema onog, dalmatinskog, jami sad, briga nas za slijedecu turisticku godinu. Bio sam vise puta u Grckoj, tamo turizam funkcionira kao svicarski sat.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:28 30.01.2015.

Nema problema mi cemo prodati i vlastitu majku zato se mi "cudimo" da Grci zele imati nesto svoje u vlastitoj drzavi. S obzirom da se masovno iseljavamo i izumiremo ta luka se vise mozda nece niti zvati Rijeka nego Fiume kada prodamo sve.

VL
DU
Deleted user
11:54 30.01.2015.

Moje želje & moji snovi - tip starta novog vladara u Grčkoj, a koji će se brzo razbiti o zid zvan Realpolitik... Tko želi biti uspješan, mora slijediti organizaciju i način rada u najviše uspješnim državama - nema tu mjesta za inovacije nego arbeiten und sparen (raditi i štedjeti), te izvoz kao paradna nacionalna disciplina. Anarhisti "plešu jedno ljeto"!

VL
Avatar comparator
comparator
11:55 30.01.2015.

Svako zlo za neko dobro.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:37 30.01.2015.

Nema šanse za Rijeku dok je Obi na čelu... pa autobusni kolodvor nije u stanju napravit za 20 godina vladavine.

VL
DR
dragogera
20:24 06.02.2015.

tako se zastupa svoj narod i stite svoji interesi,grku svaka cast.

VL
Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
13:23 30.01.2015.

Srbija je bez mora u prilici da postane protagonista luke Pirej sa Kinezima, sa Rusima je samo trenutno obustavljena gradnja naftovoda kroz Srbiju, sa talijanskim Fiatom su usli u investiciju u milijardama eura, ujedinili su se sa arapskom zracnom kompanijom..............a mi?....ha ha ha........kao punopravna clanica EU skupljamo mrvice i to ako nekome propadne posao, imamo mi jos jako puno za uciti od "opancara"

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:55 30.01.2015.

Znaci da Kinezi imaju priliku da kupe Rijeku a govorimo da nemamo vise sta prodati!

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:11 30.01.2015.

"Radikalno lijevi Tsipras" je "radikalno" zaustavio prodaju vlastite imovine strancima sto je strasno "radikalan" potez. Normalno sve je to ucinio da bi dao sansu Rijeci jer Grci i ostatak svijeta zivi iskljucivo kako bi pomogao Hrvatskoj o svojim problemima ini ne misle jer to bi bilo previse "radikalno".

VL
Avatar reference
reference
14:38 30.01.2015.

novu sansu rijeci. tako sto ce prodat luku kinezima, super

VL
PE
peugeot
15:02 30.01.2015.

Rijeka je jako daleko. Valja prece cijeli Jadran ! Ona je "bogu za ledjima" u odnosu na Pirej ! Dakle, Pirej je taj koji uzima lovu...

VL
DU
Deleted user
21:18 30.01.2015.

Dobra analiza dogadjaja narocito ona o Ruskom utjecaju na balkanu. Ako grcka nastavi leti iz EU i euro zone. EU ima mehanizme nakon lisabonskog ugovora da ih stisne da ce sami izic van. I to nece oslabiti EU vec ojacati. I EU nece plakati ako Srbija i ostatak balkana ostane van. Drugi trojanski konj joj ne treba. Crna Gora ce uci u EU kad tad ,a kad izleti grcka uci ce i Makedonija i to kao Republika Makedonija. Osim duzan kao Grcka bit ce poznat i "Grcki poučak" kad shvati da nitko ne moze biti vec neprijatelj svoje zemlje od samog naroda.Taj Grcki poucak ce izvuci Hrvatsku svjest da krene naprijed.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:12 30.01.2015.

Ha, ha.... " sva sreća da imamo maškare pa da se mjenja vlast u Rijeci " ponosno izjavljuje Obi, glavni krivac za sustavno propadanje Rijeke.

VL
Avatar puky
puky
19:55 31.01.2015.

... ludi putin nam je omogućio LNG terminal a ovaj ludi Grk luku Rijeka ... dobro je dok luđaci nisu naši, donose korist ... domaće ludonje sve su upropastili što su mogli ... crveni vlada prednjači ... strava ...

VL
TT
tik tak
12:32 30.01.2015.

Napisao sam to već neznam koliko puta ulazak Srbije u EU značio bi i kraj Europe jer bi osovina Grčka,Srbija uz pomoć Rusije minirale sve pokušaje jedinstva,kao što sad u Hrvatskoj projugoslaveni miniraju svaki pokušaj razumnog prijedloga za razvoj Hrvatske.Medijski se više nijedan intelektualac ne usudi istupiti jer odmah njihovi medijski igraći kreču u konzraofanzivu i blačenje!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.