Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica Vlade
Povratak na članak

Plenković 'bocnuo' Butkovića: Očekujem da što prije riješimo i ono pitanje u vezi s Bolom

Odluka o dodjeli koncesije tvrtki bez prihoda izazvala je burne reakcije Boljana

Komentari 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:44 20.04.2017.

Ministar Butković ima nered u svome resoru. Prvo Zrče pa sada i Bol, sve isprepleteno osobnim i partijskim vezama a sve na javnom pomorskom dobru. Na Zrču su organizacije koje su uradile organiziranu prijevaru državnog proračuna. Na Braču krajnje sumnjiva ekipa bez referenci. Zatim Butković vrlo olako postavlja ekipu u Hrvatske autoceste koja u trajnim gubicima na račun onih koji rade i pune proračun dijeli uskrsnice svojim "djelatnicima". I sjkandat s mostom na Čiovu izravno ide u Butkoviću,. Da ne govorim o nizu skandala sa zračnom lukom u Zagrebu gdje se povećala dvostruko putnička pristojba koju naplaćuje strani koncesionar a da strani koncesionar nije niti sagradio sve ono što je bilo predviđeno ugovorom o koncesiji. Slično s gradnjom cesta u Istri gdje je strani koncesionar za vrijeme jedne druge vlade HDZ-a prvo nabio dvostruku cijenu naplate za tunel Učka koji je sagrađen samodoprinosom i narodnim obveznicama prije Domovinskog rata a da nije sigurno da li je do kraja sagradio sve što se obvezao. To su samo izdvojeni slučajevi jer veliki je to nered. Barem nešto treba srediti. Za Zrče je jasno da se boji za sebe ako se upetlja, a i Plenković nije baš siguran, ali ostalo može srediti.

VL
DU
Deleted user
11:45 20.04.2017.

Butković mora pitati predsjednicu.

VL
DU
Deleted user
11:39 20.04.2017.

Vjerodostojno

VL
DU
Deleted user
11:39 20.04.2017.

Trebao bi naložiti nadzor nad sobom.

VL
MA
maligogo
12:12 20.04.2017.

to sve će trajati do izbora...onda se svi budemo "veselili" što smo izabrali bolju, pametniju i pošteniju opciju i "veselje" će trajati dok ti nekakvi novi ( ili stari ) ne zasjednu u fotelje i onda opet ispočetka..i tako skroz dokle god se ne iscrpi i posljednji resurs ove zemlje, dok političke elite ne shvate kako više nemaju što staviti u svoj i džepove svojih kumova, prijatelja i poslovnih partnera......e onda će vladati narod ali neće imati s čime vladati

VL
DU
Deleted user
14:53 20.04.2017.

Ako župan tvrdi da je sve po zakonu, kakvo to onda pitanje još oko koncesije postoji?

VL
Avatar annex
annex
15:36 20.04.2017.

Da zagrepčanima počinju smetati svi bolani koji su naselili naš lijepi bijeli Zagreb, kao što je njima smetala zagrebačka firma, bio bi to pravi skandal. Možda vam zagrepčani osim dobrih sadržaja na plaži, donesu i ponešto kulturnih dobara, kao što je npr. bonton. Mrze dalmatinci sve što je zagrebačko, a glavni im je san pohrliti u metropolu, i tamo ostaju živjeti, nakon što im tate i mame kupe stan zarađen zimmerfrajom na crno.

VL
TP
tugomir.pokas
18:21 20.04.2017.

Butković je Kalmeta na nižem kvocijentu.A on će srediti svoj resor kada Plenković kupi INU.Nikada.

VL
BA
badboytoy
17:31 20.04.2017.

Plenković je čuvar plaže u zimskom periodu. Stvarno sam jedva čekao premijera koji se brine o plažama . . .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.