Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhitila ih policija

Zatočili i iznuđivali Benkovčanina, spasio se skokom kroz prozor

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
26.02.2015.
u 11:20

Zatvorili su ga u njegov poslovni prostor te na ime nepostojećeg duga, od njega pokušali iznuditi preko stotinu tisuća kuna.

Policija je uhitila 24-godišnjaka i 55-godišnjaka koji su  u utorak prijepodne, na benkovačkom području, fizički napali 35-godišnjaka.

Zatvorili su ga u njegov poslovni prostor te na ime nepostojećeg duga, od njega pokušali iznuditi preko stotinu tisuća kuna. Oni su uz kaznenu prijavu zbog protupravnog oduzimanja slobode i iznude privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Navodno je dvojac povezan poslovno s 35-godišnjakom koji se, neslužbeno doznajemo, spasio bijegom skokom kroz prozor ureda u kojem je bio zatočen i zamolio slučajnog prolaznika da ga odvede u policiju gdje je i prijavio cijeli slučaj.

>> 'Muškarac me tukao rukama i nogama, a onda je došla žena i počela me daviti'

Komentara 2

OB
ObrenM
13:17 26.02.2015.

Bracni par (sedamdeset godisnjaka) u Zadru su u lisicama sprovodili na sud (upali su u probleme sa firmom) uz Tv kamere i potpune podatke osumljicenika,a razbojnicima stite idenditet,da bi i dalje mogli raditi razbojnistva.Sudstvo=podobnost+mito.

KN
kuku na muku
15:30 26.02.2015.

poslovao je s njima!teško će prava istina tu isplivati na vidjelo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije