Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje
Povratak na članak

Zastupnici složni: Interes Hrvatske je da ostanemo zemlja slobodna od GMO-a

Pomagati susjedima da Hrvatska ne bude zadnja članica EU, a tema proširenja Unije treba ostati u fokusu Bruxellesa

Komentari 4

Avatar IVICA LAGUNDŽIJA
IVICA LAGUNDŽIJA
22:20 20.09.2014.

a što monsanto radi u zagrebu kada smo protiv gmo-a , negdje na internetu piše naslov : tajna kompanije koja sije "sjeme zla" u ovoj kući krije se najveća prijetnja budućnosti hrvatske , ima na internetu i kako je monsanto donirao sjemena poplavljenim područjima , znači jedno se priča a drugo se radi kao i uvijek ......

VL
NV
novo vriijeme
00:38 21.09.2014.

Kao mala poljoprivredna zemlja Hrvatska bi trebala biti orijentirana na ekološki uzgoj hrane koja je dva puta skuplja od obične jer je to jedini način da dovoljno zaradimo za svoje potrebe . Jakovina mora ići u tom smjeru, jer GMOO predviđa jeftinu hranu za široke narodne mase ali mi nemamo naprosto dovoljno zemlje niti tehnike da zaradimo na jeftinoj hrani.

VL
KA
kafka
20:55 20.09.2014.

Napokon da su u nečem jedinstveni.!

VL
DJ
djurex
23:50 20.09.2014.

Sve i da jeste protiv nece vas nitko ni pitati...morate dopustiti prodjau i uzgoj gmo sjemena jer ste to vec potpisali ...ne znam kome lazete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.