Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deda na sudu
Povratak na članak

Zastupa me Ingrid D. de Frankopan i tražim 500.000 funta odštete!

Nakon što je The Independent objavio sliku Ljubomira Jurkovića i napisao da je to zločinac Samuel Kunz, ponudili su mu 3000 funta

Komentari 7

UT
utvara73
21:22 31.05.2011.

Pitaj te ga zašto je bio u zatvoru za vrijeme bivše Juge, ........zbog nacionalizma ili poznate priče koju znaju svi stari Karlovčani...... nemogu ga živog vidjeti i gadi mi se

VL
DU
Deleted user
07:30 01.06.2011.

Deda samo udri po srboljubima , više ni u filmu nemoš nositi ustašku kapu da te ne proglase zločincem !!!!!!!!!

VL
HA
Hatall
07:35 01.06.2011.

Tko je poznata odvjetnica koja zastupa kontraverznog Jurkovića, Hrvatskom već desetak godina lunjaju ljudi koji sebe nazivaju Frankopanima i kite se titulama kakve sebi sigurno ne bi prisvajali, ni da su doista živi potomci najslavnije hrvatske plemenitaške obitelji. Na čeluu te kolone samozvanih Frankopana, a po ocjeni povjesničara najobičnijih falsifikatora koji se neukusno izruguju hrvatskoj povijesti, nalazi se Šveđanka Ingrid Detter alias Ingrid de Frankopan, odnosno Ingrid Doimi de Lupis Frankopan-Šubić. Katkad kneginja, pokatkad grofica, a u novije doba – princeza Frankopan, unatoč tome što Frankopani s prinčevima nisu imali nikakve veze. Kneginja, grofica ili princeza? Ingrid Detter najprije se predstavljala kao kneginja, ponekad je bila grofica a u zadnje vrijeme je princeza FrankopanLažnim Frankopanima u Hrvatskoj je uspjelo ono što sigurno ne bi ni u jednoj pristojnoj državi koja svoj integritet čuva provjeravajući identitet kupca, pogotovo kad se on predstavlja kao reinkarnacija jedne prastare povijesne obitelji: da postanu vlasnici dviju iznimno vrijednih nekretnina. Nebodera na Trgu bana Jelačića i dvorca Ribnik u okolici Karlovca.

VL
HA
Hatall
08:08 01.06.2011.

Ingrid Detter pokazala je nevjerojatni marketinški smisao za promicanje svoga imena: u jeku rata i euforiji nacionalnog osvješćivanja jednostavno se pojavila i predstavila kao zakonita i legitimna nasljednica obitelji Frankopan, nudeći ugroženoj javnosti patetičnu retoriku sa strašću na kojoj bi joj zavidjeli i članovi hrvatskog društva političkih zarobljenika. Kad su u Hrvatskoj propašću komunističkog režima otvorene granice za ljude, robe i ideje, na scenu je stupila grofica, koja se uz plemićku titulu pohvalila i drugim referencama: stručnjakinja za međunarodno pravo, osobna savjetnica pape Ivana Pavla II., savjetnica nekoliko europskih vlada, pa tako u početku i hrvatske Vlade. Svaku priliku iskoristila je da udijeli lekcije o nacionalnom ponosu koji mora spriječiti olako rasprčkavanje bogatstva, kulture i baštine. Nije propustila naglasiti kako njezina obitelj ima veliku moć u Velikoj Britaniji, a ona je tu moć – u ulozi neformalne i dobrovoljne ambasadorice – koristila, naravno, za dobrobit Hrvatske. Nakon njezinih intervjua neupućeni bi lako mogli pomisliti kako Hrvatska bez njezina silnog angažmana, vjerojatno, ne bi ni bila priznata .

VL
PR
prosinecki
18:49 01.06.2011.

Re:Utvara73: Zbog kradje,pijanstva silovanja,naciionalizma i neznam zbog cega sve ne.I sada se ovoj protuvi daje tolika paznja u novinama.Neka mu svjedoci budu susjedi,Karlovcani ako ima petlju a u stvari nitko ni ne zeli imati posla sa tim tipom.Evidentno da ga netko\" gura\" u tu avanturu zbog svoga interesa a ne zbog \'DEDE\"

VL
PR
prosinecki
20:00 01.06.2011.

Potpuno si u pravu a ima i jos gori stvari.Jeste bio je sirotinja(u glavi najvise)ali to mu nije davalo za pravo za sve one gluposti sto je radio.A naveo sam i ovo da zasigurnonetko drugi radi za njega jer sumnjam da je njegov IQ sposoban za tako nesto.Sada posto imamo ono sto imamo uspio je i \"DEDA\" isplivati i prodavati svoje \"glumacke\"sposobnosti.Samo neznam da li se diplome iz \"podhodnika\" priznaju negdje drugdje osim kod nas.

VL
KT
Kemo Terapija
09:33 02.06.2011.

admin, umjesto brisanja mog komentara, trebao bi brisati cijeli članak novinara koji bi najprije trebao istražiti o kome piše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.