Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJENO
Povratak na članak

Zašto žene ne smiju na Svetu goru u Grčkoj?

Planina Atos, zapravo poluotok površine 335 kvadratnih kilometara, vjerojatno je najveće područje na svijetu zatvoreno za žene i ženske primjerke domaćih životinja

Komentari 4

PA
pan-am
19:14 28.05.2016.

Ako želite da sve bude besprijekorno jednostavno, bez svađe ,bez napetosti samo zabranite pristup ženama,i sve će biti u redu hehehe smiješno ali istinito hehe

VL
BO
bode
20:23 28.05.2016.

Znali su dobro stari ljudi šta je dobro za mir. Papa Frane, slušaj i uči.

VL
TA
Taupaj
18:28 28.05.2016.

Bila je zena Cara Dusana Carica Jelena Ali su je nosili nije smela da zgazi na zemlju.

VL
SZ
slaven.zadravec
21:40 28.05.2016.

Religije su tradicionalno orijentirane protiv žena. Zanimljivo je kako je to, u okvirima zapadnog društva, posljednja otvorena diskriminacija koja se tolerira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.