Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto se sprdaju s Plenkovićem, Grabar-Kitarović i Timom?

Njih troje prije povratka u Hrvatsku imalo je izgrađene karijere i svaki je uložio desetljeća u osposo- bljavanje za najviše funkcije

Komentari 3

OC
obican covik
13:06 09.01.2017.

U Lijepoj Nasoj izigravamo "PAMETNJAKOVICE" s kravatom I sablonskim sloganima : "ja sam skolovan , necu raditi taj posao ili , necu delat za tako male peneze" . A kad prede preko "zol kontrole" I govna cisti s "PONOSOM" . Uhljebi su upropastili ambicioznost radnog covjeka , jer " TATA " mu je osigurao posao za koji nije bio sposoban niti ga je volio . A kao gastarbajter nema milosti , radi ili ..... ?!!!!! Kod kuce nemamo radno odgovorne kulture . Genetica proslog sistema . AMEN. Napomena novinarcicu : " SIN OBICNOG USELJENIKA" u kanadsku provinciju Ontario .Novinarcicu : "jesi li poznavao (la) pokojnog Danu Oreskovica"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.