Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna cesta
Povratak na članak

Stravična nesreća u Krilu Jesenice: Zašto se 60-godišnjak izravno zabio u bus?

Policija istražuje uzroke nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Njemačke te 60-godišnjak iz Baške vode koji je vozio Peugeot

Komentari 12

DU
Deleted user
23:29 30.08.2016.

Koje pitanje? Zašto se zabio u bus? Sigurno nije namjerno. Uzroka su samo dva. Ili je vozaču pozlilo, ili trenutak totalne nepažnje, kakvu nažalost srećemo svakodnevno na cestama. Evo, neki dan se čovjek ispred mene, u kombiju, zaletio u 7 automobila koji su čekali na semaforu. Uzrok? "Samo sam pogledao na sekundu na mobitel" je bio odgovor vozača... Eto...

VL
VI
Vito
07:04 31.08.2016.

Stravična nesreća u Krilu Jesenice: Zašto se 60-godišnjak izravno zabio u bus? ________________________ Možda da skrene pozornost na sigurnost prometa tog dijela Jadranske magistrale??????? ________________________ Ili mu je bilo dosadno pa je htio nešto promijeniti???? _______________ Možda je bio ljubomoran na vozača autobusa, jer je on samo vozač osobnog vozila??? _______________ Možda su ga patuljci nagovorili???? __________________ Možda je to utjecaj mjesečevih mijena??? ____________ Ili je utjecaj sunčevih pjega???? _______________ Mogu tako nabrajati pitanja istim načinom cijeli dan.

VL
VI
Vito
07:11 31.08.2016.

inter 31.08.2016 u 02:36h - Sve mi se čini da je vozać auta vozio prebrzo i još je sjeko zavoj. _________________ Ajde vi nama objasnite kako se "sječe" desni zavoj i završi na lijevoj strani??? ________________ Bilo bi nam jasnoo da je autobus "sjekao" zavoj, ali sve slike pokazuju da je autobus na nodostupu lijeve strane prometnice. ___________________ Istina, ne vidi se postoji li iza autobusa ulaz u dvorište ili neka ulica pa vozač autobusa nije dao prednost vozaču osobnog vozila kod skretanja ulijevo, što bi prema vašem poznavanju prometa bilo logično

VL
TH
than
23:33 30.08.2016.

Danas opet silovito, a ujutro se kretali kao 50-60 km/h. Istina da se brzine zbrajaju u sudaru, a autobus sigurno nije vozio nista manje. Neka su i vozili malo brze. Vjerojatno je covjeku pozlilo, cim je zavrsio na drugoj strani. Ja tragove kocenja ne vidim. Tu tesko da moze i suvozac reagirati na vrijeme, jer je nepregledno.

VL
V1
Vinkazeljka 1115
03:24 31.08.2016.

Trenutak nepažnje uništi zauvijek ljudske živote.Cesta nije za toliki promet,što god ustanovili stručnjaci,sada se više ništa ne može promjeniti.

VL
Avatar capirex
capirex
09:57 31.08.2016.

Pretpostavljam da će priča krenit u drugom smjeru kad se zna da je vozač hrvatski branitelj?

VL
DU
Deleted user
02:36 31.08.2016.

Sve mi se čini da je vozać auta vozio prebrzo i još je sjeko zavoj. Danas ljudi vrlo rado na taj način voze sjekući zavoje i onda se zalete u auto iz suprotnog amjera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.