Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FELJTON
Povratak na članak

Zašto je 20. stoljeće bilo najkrvavije u ljudskoj povijesti?

Samo 4,5 posto Homo sapiensa umiralo je zbog nasilja, u 20. stoljeću nasilnih je smrti 5 posto

Komentari 7

PA
pacoje
16:57 11.03.2015.

zato sto nekada bili i ostali kolonijalisti,pljackasi,i to ne samo cionisticki rezimi, nego i oni koji se prave da sire "demokratijju" pa vredjanje cesto kao i demokratiju zamenjuju kao pravo na to.

VL
MM
mali mate56
16:37 11.03.2015.

Broj jedan britanska imperijalna politika Broj dva kontrola strateskih sirovina nafta i plin Broj tri konkurencija Njemacke u tehnoloskom razvoju btitanskoj imperijalnoj politici Ugrozba kontrole morskih putova od strane Njemacke Svi ratovi su iscenirani iz istog mjesta a Njemacka jeka je uvijek iskrvarila.

VL
PA
pacoje
17:04 11.03.2015.

zato sto su zrtve muslimani 90%, zato sto se u njohovcim drzavama lije krv, a ne u zapadu,ili nemuslimanskim drzavama, uvjek to se desi bilo to na balkanu, oko rusije (cecenija itd..), na arapskim drzavama (bliski istok) i sire...zato stoto sto "charlie i oni koji se sa njima slazu,misle da su u pravu i ugrozeni od tih drzava samo zato sto su eto muslimani, a ne zbog toga sto neka brigada ili vojska vodi rat u zapadu itd..

VL
MM
mali mate56
16:32 11.03.2015.

Zbog tehnolodkog razvoja Njemacke i konttole nad strateskim sirovinama Imperijalna politka Btitanije

VL
TR
tracy
07:09 12.03.2015.

Problem je u ekspaniziji stanovnistva i imperijalnoj politici, otimanje i nepravda . Nikad siti GB i US hoce vladati cijelim svijetom.

VL
Avatar vitez
vitez
17:02 11.03.2015.

Mit znači nešto izmišljeno. Mit kaže ovaj novinar je i stvaranje svijeta! Otkud mu tolika sigurnost , kada mi još ne znamo što kriju brazilske prašume, dubine oceana...a umišljamo si da znamo povijest nastanka svemira??? Možda bi trebalo se zapitati:Otkud čovjeku zamisao Boga i stvaranja svijeta od strane Svemogućega? Je li to mit ili iskonska ljudska usađena sigurnost da smo proizašli od Božje ruke i vraćamo se Stvoritelju? Jako se plašim ovih kvazi znanstvenika, ala ovaj novinar

VL
PK
puši kurac
16:42 11.03.2015.

ak se potrudimo u 21. st. možemo dogurat i do 10%!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.