Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.10.2023. u 14:50

Slovence nije iznenadio Janšin poziv jer cijela njegova karijera povezana je s oružjem i vojskom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
17:41 28.10.2023.

Zato što dobro zna da policija nije tu da štiti građane, nego režim. Isto je i u Hrvatskoj. Policija štiti Plenkovića i njegovu obitelj 24/7, zabranjuje ulazak veteranima HOS-a u Knin, zabranjuje prosvjede na Markovom trgu, hapsi navijače, dok tisuće i tisuće sumnjivih tipova naoružanih tko zna čime vršlja po državi.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:53 30.10.2023.

Članak u "Politico" svjedoči o tome da su i u mainstreamu počeli uviđati da se moć Europe potpuno urušava. Bruxelles kao centar EU-a ne može jamčiti sigurnost svojih građana, ali se interesira za ljudska prava u Egiptu. To su promašene politike, ali i upozorenje Hrvatskoj da njezini interesi ne moraju nužno biti sukladni interesima Bruxellesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije