Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVANĐELJE S MARGINE

Zašto bi ljudi, koji ionako ne čitaju, pravili popise nepoćudnih knjiga

11.06.2023.
u 23:00

Djeca nisu idioti, kako ih kvazibranitelji identiteta i kulture predstavljaju, ali ako ne čitaju podložnija su manipulacijama

Ključne riječi

Komentara 6

EJ
ejStef
23:11 11.06.2023.

Još gore od zabrana knjiga je njihovo mijenjanje jer nisu politički korektne. Isto kao što se falsificira povijest radi istog ili zatire znanost...

HO
homofobic
04:02 12.06.2023.

Zasto bi ljudi koji ne koriste droge pravili zakone o drogama? Zasto bi "antifasisti" pravili propise o fasistima ali ne i o antifasistima?

FR
FranjoTT
07:17 12.06.2023.

Nisu katolici džaba zapalili aleksandrijsku knjižnicu, pa i kroz čitavu povijest smo se mogli nagledati kako Crvka spaljuje nepoćudne heretike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije