Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fizički napad

Zaštitari marokanskog iscjeljitelja napali fotografa

Mekki Torabi,
Dalibor Urukalović/Pixsell
14.05.2010.
u 17:51

Napao ga je Asad Sabo Ajel, pokrovitelj i organizator dolaska Mekkija Torrabija, samozvanoga marokanskog iscjelitelja u Hrvatsku. Kako piše Nacional, fizički je nasrnuo na njihova fotografa Krasnodara Peršuna.

Nacionalov fotograf Krasnodar Peršun napadnut je danas u poslijepodnevnim satima na zagrebačkom Velesajmu, piše Nacional.

Napao ga je Asad Sabo Ajel, pokrovitelj i organizator dolaska Mekkija Torabija, samozvanoga marokanskog iscjelitelja u Hrvatsku. Tjednik piše kako je Torabijev suradnik fizički nasrnuo na Peršuna, koji kaže kako je fotografirao s javne površine, a sve se odvijalo nakon što je fotograf odbio pokazati osobne isprave koje je Asad Sabo Ajel od njega zatražio.

Nakon toga, fotografu su prijetili, a i fizički ga napali, Torabijevi zaštitari. U Nacionalovoj redakciji pretpostavljaju kako je motiv za napad kritičko pisanje tog tjednika o djelovanju Mekkija Torabija, zbog kojega Torabi tuži taj tjednik.

Komentara 3

PU
placenik_udbe
18:39 14.05.2010.

Kaj bu konacno neko tom sarlatanu i prevarantu reko da se goni od kud se i dohebo?

OB
-obrisani-
01:19 15.05.2010.

za nas nije demokracija,jer nismo ni blizu dorasli tom,za nas je čizma i gazi

PU
placenik_udbe
08:02 15.05.2010.

@zagrebbbb ne znam a i ne zanima me porijeklo tih tvojih mazohistickih teznji, najvjerojatnije su u zlostavljanju tebe kao djeteta, al u buduce kad pises probaj pisat u prvom licu jednine takve budalastine. mi normalni vise od cizme i gazenjanja preferiramo njeznost i slobodu, za razliku od tebe i ocigledno tvojih roditelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije