Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija
Povratak na članak

Zaštita žrtava jedan je od prioriteta reforme pravosuđa

Stavljanjem žrtve u fokus kaznenog prava jačamo i pravosudni sustav, rekao je ministar pravosuđa Miljenić

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:09 28.11.2012.

polako.....kud ste navalili...pa tek je prošlo.20 godina......

VL
Avatar comparator
comparator
17:11 28.11.2012.

Zar nam komunisti trebaju postavljati pravni sistem ? Ne vjerujem u te diktatorske parazite koji ne razumiju ili precjenjuju svoju ulogu u državi. Od pravnog sistema koji oni postavljaju svima će nam biti lošije samo će njihovim ulizicama i njima biti bolje. Jad i bijeda odlučuje o našoj sudbini ali to smo i zaslužili zato što ih nismo pobrisali lustracijom.

VL
OB
-obrisani-
21:47 29.11.2012.

Mi koji smo žrtve ove vladajuće nesposobne vlasti, da li će nas netko zaštiti. Osim Sindikata, nema nekorumpiranog sudstva, nekorumpiranih policajaca, nekorumpiranih odvjetnika. Ovo će biti dobro samo za one kojima je i sada dobro. Za one koji bacaju uu kontejnere, a ne za one što iz njih vade. Podrška za takve postoji, a anonimna ne podrška je svakidašnja. Koliko žrtava ima u ovoj državi, koje su bez ikakvih ljudskih prava a to će biti i nadalje. Ovisi što netko podrazumjeva žrtvom, i kako ne postati žrtvom. Podobni će se zapošljavati, trošiti će se enormna sredstva a žrtava će biti svakim danom sve više i više. Oni koji bi i do sada trebali pružiti pomoć i skratiti agoniju žrtvi ispostavi se da su veće i jadnije žrtve od onih koji su se obratili. Svaka čast ministru, ali shvatiti će da živimo u zemlji u kojoj sve više ima bogatih kriminalaca, koji su uzrokom da netko nezasluženo postane žrtva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.