Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žarko Puhovski:
Povratak na članak

'Presudom Sanaderu model borbe protiv korupcije je kolabirao'

Davor Gjenero: 
Povratak Sanadera dio birača podsjeća na epizodu koju bi HDZ rado zaboravio

Komentari 40

BO
Bogodol
22:27 03.10.2015.

Suđenje Sanaderu je rezultiralo dovođenjem partije SKH-SDP na vlast, to je učinio Mladen Bajić sada su se ponovo sjetili da bi Sanader mogao ponovo unijeti razdor među glasače desne orijentacije i povukli su ovaj potez sa oslobađanjem. Stav Puhovskog i njemu slčnih da je HDZ-ovo biračko tijelo homogeno i disciplinirano je još jedna floskula i podvala jer jedino postojano i disciplinirano biračko tijelo (čast izuzetcima) uključujući Puhovskog, Rimca, Stazića, Pupavca itd je biračko tijelo lijeve orijentacije koje sve ujedinjuje mržnja prema Hrvatskoj Državi i oni svoje stavove i mišljenja ne mjenjaju od 1990, a podvaljuju biračkom tijelu desne orijentacije i neutralnim glasačima te ponovo proturaju Sanadera sa kojm prljaju vodu i ozračje. Nadam se da će Bog prosvjetliti razum hrvatskim biračima i da će prozrijeti ove mutne poteze ukljućujući i inscenirani rat Milanovića sa Vučićem, a u povijesti je bilo da su partizani i četnici dobro surađivali na ostvarenju zajedničkih ciljeva kao sada sa izbjeglicam koje koriste da svaki dnevnik tzv. HTV-a pola sata zauzimaju Milanović Ostojić i ostali.

VL
GR
greenvest
21:44 03.10.2015.

Za gledatelja intelektualca, akademskog gledatelja, teško je i mučno bilo gledati kako Jadranka Sloković držala osnovne lekcije iz života novinaru Čuriću. Dotični novinar se predstavio kao učenik iz osnovne škole koji je slučajno odabran da kaže svoje mišljenje na nekom satu razredne zajednice. Žalosno.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
21:50 03.10.2015.

Model borbe protiv korupcije je propao zahvaljujući Milanoviću, koji je korupciju politički etablirao. Počevši od Željka Sabe kojeg je podržao u kandidaturi za gradonačelnika Vukovara iako je ovaj tada već bio nepravomoćno osuđen zbog političke korupcije, do Marine Lovrić Merzel koju je privremeno sklonio u Sabor gdje je ona postala dio njegove parlamentarne većine, a to je napravio i sa Nadom Čavlović Smiljanec, pa sve do pravomoćno osuđenog KRIMINALCA Vlahušića kojeg je podržao u kandidaturi za gradonačelnika Dubrovnika.

VL
NE
Neo001
21:33 03.10.2015.

Odavno smo mi kolabirali dok nam javnost kreiraju razni jugosmradovi puhovski. lalići, kvegavi, JRT, bage, šprajcevi, stankovići.... TA jugosrpska GAMAD ŠIRI MRŽNJU I TRUJE NAŠE DRUŠTVO

VL
TV
tv5378
22:22 03.10.2015.

Srami se Puhovski!Bjedna je usporedba Hrvatskih Generala s kleptomanom Sanaderom.Demagogija ali I stara rana je otvorena.Boli te istina o Generalima pa ih sada ti osudjues.Da je imalo pravde ti bi trebao visiti u zatvoru zbog laznog svjedocenja u Hagu.

VL
Avatar kravata
kravata
23:43 03.10.2015.

Ovi komentari su gori od YU Tv kad smo imali zajednicki dnevnik kojeg su iz beograda produzili da bi govorili protiv hrvatske. Tako je isto sada kad se pojave braca puhovski dozvoli im se da ne govore istinu o hrvatskoj u VL i HTV-u.

VL
Avatar tnin
tnin
10:49 04.10.2015.

Tko je odgovoran za ovo, tko je na vlasti u Hrvatskoj ?

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
08:16 04.10.2015.

svatko, bez obzira na sposobnosti, može biti kriminalist, sudac istražitelj, sudac, tužitelj, vrhovni i ustavni sudac. k tome je i zakonodavac amater. zato je Sanaderu suđeno kako je suđeno i zato je presuda pala.

VL
MX
Mister X
22:05 03.10.2015.

'Presudom Sanaderu model borbe protiv korupcije je kolabirao' .. Jel je na karaju bilo nemoguće gledati nepravdu kako se balkanski podmuklo sudi . Uhvatiš lopine koje instruiraš ako budu tako jako iskreni ne samo sloboda nego i 5 miliona euraa nagrade za super svjedoćenje .. Samo jedno pjevajte da da da krali smo ali sve Ivi dali smo... I to postaje istina i stvarnost za 9 godina robije ali to samo Ivo dobije ... Ostali slobodu i 40 miliona kuna ... ( 5 mil. eura) ... Probajte banci ne vratiti dug od samo 1000 kuna i sud će presuditi i uzeti vam vaš novac ... A ovdje nije u stanju da uzme novac od svjedoka za koji zna cijela Hrvtska i svjet da nije ni njegov ! Svi koji vjeruju da je kriv želim im da im nekoga dragoga iz familje sude samo zato jer ću ja reći da sam krao krao i njemu sve dao !!! Hej ide li bolesnije ... Nikoga nije smetalo Hag nepravomoćna presuda 27 godina potom - zna se pravomoćna nevin.... Svima paše ono što oni misle da znaju i da je OK. Srbima sigurno ovo zadnje ne-paše !!!

VL
Avatar AG
AG
23:50 03.10.2015.

Javlja se cinkar Jarko Prdovski.

VL
GU
General_U
10:50 04.10.2015.

o kakvom modelu borbe protiv korupcije se ovdje radi ćuriću kukurikavci su podržali vlahušića koji je pravomoćno osuđen za pronevjeru. puhovski ne govori istinu kad kaže da je hdz bio pravomoćno osuđen imali smo nepravomoćnu presudu koja je sad vraćena na početak i koja će sasvim biti odbačena.ono što su govorili jovanović stazić milojko o zločinačkoj organizaciji razbija im se o glavu kao i režimskim novinarčićima.zamisli izjave ovog piskarala bolje je za sdp da su oslobođeni nego osuđeni pa može li čovjek niže pasti.

VL
GU
General_U
10:53 04.10.2015.

ćuriću pitaj kolegu malića zašto je optužnica protiv hdz pala i tko je optužnice kreirao uz pomoć vas medija,crvena tinta još se nije osušila a vi i dalje pišete političke optužnice.

VL
DU
Deleted user
12:34 04.10.2015.

Bilo kako bilo, kukavni Sander dr. Ivek svojom jedva shvatljivom pohlepom upropstio si je život potpuno. Sve što se zbiva sada i što će još s njime zbiti tek si nebitni detalji u već zaokruženoj tragediji političara koji je izigravao državnika, a bio je naobičniji kokošar na visokom položaju.

VL
DU
Deleted user
16:54 04.10.2015.

sustav protiv korupcije u hrv nikad nije ni funkcionirao tako da nije mogao ni propasti....medjutim sustav legalizirane korupcije funkcionira savrseno sto dokazuje nemogucnost zatvaranja i kaznjavanja ocitih kriminalaca...osim tu i tamo da gule krumpir...sve dok ce zakone pisati politicari ,po direktivi lobista kojima se omogucuje ozakonjena pljacka, a ne pravnici strucnjaci, sanaderi, bandici i sl. ce se sprd....ti sa svima nama

VL
C0
cos 01
09:42 04.10.2015.

Budimo iskreni borba protiv korupcije nije nikad ni započela.A i tko bi ju mogao povesti ? Najkurumpiranije osobe su u politici i pravosuđu. Tome još samo treba dodati " neovisne " sudske vještake.Smiješne su mi ove igre kao oko ideoloških pitanja, glume u saboru i pred izbore. Sve je to jedna dobro umrežena mafija. Osnovno pravilo je kad si na vlasti ne diraj me a kad ja dođem i ti češ imati punu zaštitu.Svaka od tih stranaka ima svog financijskog močnika koji , kad njegovi osvoje vlast, ima veče državne poticaje od poreznih obveza.Dakle ,sve to opet financira sirotinja. Samo neki treči put, a koji bi bio dovoljno financijski močan da probije ovu medijsku blokadu mogao bi nešto promjeniti. A takvih ni na vidiku.Mi ostali glasat če mo za anarhiste.

VL
DU
Deleted user
23:11 03.10.2015.

Englezi imaju lordove i kraljevsku obitelj,Njemci imaju grofove,Austrijanci imaju svoje plemstvo,Švedska kralja,Norveška kralja,Francuska....čak i Srbija ima kraljevsku obitelj,koga ima Hrvatska

VL
CI
cinbenik
06:43 04.10.2015.

jope

VL
MA
Malenkost
08:19 04.10.2015.

HR u zagrljaju politicarske mafije i korumptne Justicije.HDZ opljackao i osiromasio Hrvatsku i to jos s blagoslovom velikog dijela katolickog svecenstva. Sad kukaju nad stanjem HR beznade, napustanje od mladih,natalitet, depresije, ... .Tko tu gubi svoju mladost sam si je kriv.

VL
VA
vadis
21:54 03.10.2015.

HDZ je lopovska stranka, koja se krije iza toboze domoljublja.

VL
Avatar ARENA
ARENA
21:45 03.10.2015.

Mislim da će sada "kolabirat" Tomina fotelja.:)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.