Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINSKI RAT
Povratak na članak

Započinje projekt posjete osnovaca Vukovaru

"Imali smo predstavnike svih nacionalnih manjina i pri tome nismo imali niti jedan prigovor učenika ili profesora"

Komentari 24

D1
d12345
15:19 31.08.2015.

"Imali smo predstavnike svih nacionalnih manjina i pri tome nismo imali niti jedan prigovor učenika ili profesora"....nikada se hrvati neće ostaviti ovakvih podaničkih izjava........pa stvarno kolika ljiga moraš biti da te bude strah šta će reći agresori o Vukovaru ii o ratu........to je kao da odeš u Jeruzalem da pričaš o holokaustu ali prvo pitaš Njemce jel se oni slažu sa tim......

VL
MA
Maja28
17:32 31.08.2015.

Provjereno 100% osnovne škole iz Širokog brijega u Hercegovini program ekskurzije u Vukovar imaju već nekoliko godina. I naravno, sami se financiraju.

VL
AS
ante_slavonac
19:46 31.08.2015.

Inicijativa je zakon,koga briga što misle komšije,oni ionako žive u svom svijetu tvz.mitomaniji.

VL
ST
stoja
22:02 31.08.2015.

Baš mi je drago. Kao nekada. PIONIRI MALENI.

VL
DE
demoniac
11:27 01.09.2015.

Bilo bi lepo kad bi neko naterao ove (#@!&$~%) da kažu istinu. Mislim na čitavu, od Tuđmanovog i Miloševićevog dogovora, preko postavljanja agenata provokatora među ljude, pa slanja kriminalaca obučenih u ustaške i četničke "uniforme" da maltretiraju normalan narod, besmislenog slanja 12 redarstvenika u pogibiju da bi se dobio osnov za početak rata, pa do daljnjih ratnih dejstava, izdaje branitelja Vukovara, ručkovi i pijanke čelnih ljudi Hrvatske i Srbije dok narod ratuje i gladuje, planova za podelu Bosne, nasilnog oduzimanja poseda s obe strane Dunava, itd itd itd itd itd itd......... Samo, onda bi ostali pos.r.a.ni i jedni i drugi, tako da taj fim nećemo gledati...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:13 31.08.2015.

Djeca iz Vukovara i okolice koja pohađaju nastavu po srpskom programu ne trebaju dolazit u Memorijalni centar jer sve mogu navčit iz prve ruke - od tate, strica, ujca >;-))

VL
OB
Objektivno...
15:25 31.08.2015.

A zašto Vlada RH ne plati prijevoz, hranu i smještaj za tzv. "školu u prirodi" za učenike III razreda osnovnih škola? Ili zašto ovo ne bi bila škola u prirodi pa da roditelji ne moraju izdvajati preko tisuću kuna za školu u prirodi?

VL
SI
Sittingbull
14:52 31.08.2015.

Uspješan projekt Vlade RH, ministarstva branitelja i ministra Freda Matića. Ne sumnjam da će kradezeovci i ovome naći zamjerku kao i svemu dobrom što ova Vlada radi.

VL
TH
thekurcula
15:04 31.08.2015.

Hoće li tamo slušati i o tome kako je Tuđman u Vukovaru doživeo izborni fijakso 1990. godine te je suspendovao legalnu demokratski izabranu gradsku vlast pa poslao tamo Tomislava Merčepa da organizuje teror u gradu? Mislim, ako nećete đacima sve ispričati nećete im doneti ništa dobroga nego samo posejati novo sema zla za budućnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.