Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija PU karlovačke
Povratak na članak

Zaplijenili veću količinu droge na festivalu Momento Demento

Osim akcije na festivalu na kojem je bilo oko šest tisuća posjetitelja, dvije preostale zaplijene dogodile su se u Karlovc

Komentari 7

NE
nenasjedajte
00:00 28.08.2015.

prezentacija gudre za maloprodaju je ne vrhunskom nivou... tu bi im malo kroz prste trebali progledat ak nista drugo.. dala si ekipa truda...

VL
NE
nenasjedajte
00:02 28.08.2015.

ali žbun na stolu je vrhunac....

VL
SU
SUBARU
12:23 28.08.2015.

To bu Garavi podjelio svojim polupismenim biračima.

VL
BL
bludog
17:59 28.08.2015.

f off sa srbizmom....

VL
KG
ka.grom
09:32 29.08.2015.

ma to je korov ili kopriva...pustite starca na miru. konoplju treba legalizirat i stavit pod kontrolu države da bude jeftina i kvalitetna a kako bi se sprijecilo manipulatorima dodavanje halucogenih otopina od drugih droga marihuani kojima se zapravo čini zloupotrebaba marihuane i kojima se stvara ovisnost kod konzumenata te potiče želja za težim drogama. Napraviti to i adio, pa pa crno tržište marihuanom jer ce svakom biti dostupna kvalitetna marihuana, ona je korov i može rasti gdje god... a ljudi ce je konzumirati što se ne može spriječiti. No određenim neću reži strukturama ali pojedincima u tim strukturama u Lijepoj našoj koji kontroliraju preciznije koji imaju mogućnost kontrolirati taj dio crnog tržišta, zbog moći crnog novca kojim se zasigurno utječe kako na pojedince u institucijama ove države tako i na cjelokupno legalno tržište, dakel toj manipulatornoj manjini zasigurno nije u interesu legalizacija marihuane jer bi time izgubili prednost u odnosu na legalno tržište... da je mrvicu hrabrosti, toj mafiji zadao bi se takav udarac od kojeg se ne bi oporavila. No treba znati da ce se oni protiv toga boriti svim sredstvima jer isti i do sada nisu birali sredstva, a sve radi crnog profita kojeg ostvaruju prodavanjem marihuane po stostrukoj cijeni.

VL
AN
AntiFa666
08:07 28.08.2015.

Ovo sa Slovencem se dogodilo prije 2-3 tjedna.. i vec ste pisali o tome! sta sad opet ubacujete... sramota kako se laze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.