Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladići s vukovarskog područja

Zapalili hrvatsku zastavu na utakmici u Srbiji

Hrvatska zastava
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
16.12.2016.
u 08:55

Napominju kako se radi o hrvatskim državljanima starosti od 18 do 26 godina

Iz policije su izvijestili kako su tijekom kriminalističkog istraživanja nad više osoba s područja Vukovarsko-srijemske županije došli do sumnje da su tri osobe na nogometnoj utakmici koja je igrana u Srbiji 19. studenoga zapalili zastavu Republike Hrvatske.

Napominju kako se radi o hrvatskim državljanima starosti od 18 do 26 godina.

Po okončanju kriminalističkog istraživanja osobe su, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predane pritvorskom nadzorniku.

>> „Antifašizam“ kao ideološka toljaga u rukama bošnjačkih nacionalista

Komentara 95

JA
jasnaherc777
09:17 16.12.2016.

Ajmo Pupovac i ostali pozabavite se ovim a ne skidanje ploče tražim odaman sartanak ili ovi nisu Ustaše pa čete šutit sramota.Molim večernji da mi bar neli kometar ostave kad naši političari mogu svašta reč cili i svit sluša zašto ja nemogu istinu i svoje mišljenje napisat.

PA
patria
09:56 16.12.2016.

Oduzeti hrvatsko državljanstvo i deportirati u "otadžbinu". Taj narod je toliko zaluđen idejom velikosrpstva da su bolesni od zla.

MP
mparac3
09:24 16.12.2016.

Ako je Hrvatska pala na to, da joj jedan notorni Pupovac određuje sto ce pisati na spomen pločama, gdje ce se i kada postavljati, nije krimen spaljivati "komad krpe" niti u samoj Hrvatskoj... Sjetimo se samo kako ju je onaj bandit iseckao na komade u Rijeci, i nije kažnjen, jer to je umjetnički preferans. Sto bi ovo bilo nesto drugo?....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije