Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki kriteriji
Povratak na članak

Zapad šuti na pokolj u Jemenu

Saudijska Arabija, američki saveznik, samo je u zadnjih desetak dana bombama iz zraka ubila više od tri tisuće civila među kojima je više od tisuću djece

Komentari 12

DU
dukidudoje
16:09 22.10.2016.

zapad ili rusija sve ti to isto hasane, sada pises u korist rusije i irana, sutra ces u korist zapada,bilo kako bilo lose ti se pise,jer ne zna se tocno tko je gori rusi ili zapad, zapad to nekako pokusava i da sakrije ,i ne uspjeva u tome, a rusi pokusavaju da ljude ubede da tako treba i mora biti, zar tebi nije zao djece skola i bolnice isto od rusa kazzane

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
13:55 22.10.2016.

Prava istina je da ameri potiču nemire u sjevernoj africi i bliskom istoku, a sve u cilju destabilizacije EU

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
14:44 22.10.2016.

Samo da za to čuje Merkelica i nobelovac za mir odmah idu ekonomske sankcije 😀😀

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:09 22.10.2016.

"Cijeli svijet" je po najboljoj tradiciji anglo-cionisticke propagande opisan osovinom London-Pariz-Tel Aviv-Washington, to je taj cijeli svijet koji je "zaokupljen" prikrivanjem umjesanosti vlastitih postrojbi u Siriji, a te se specijalne postrojbe sada nalaze u obrucu u istocnom dijelu Alepa pomjesane s AlQaidom (AlNusrom), potpuno okruzene Sirijskom vojskom, dok ih iz zraka bombardiraju Rusi. Kako vlastitoj populaciji sada priznati da su zadnjih skoro 6 godina zajedno ratovali na strani AlQaide, a istovremeno su prdoklacili o borbi protiv te iste AlQaide, odnosno terorizma. To je poanta cijele histerije oko istocnog Alepa, kompletna zapadna farsa je razotkrivena i citava propaganda im pada u vodu. Sto se tice Jemena pa ti isti zapadnjaci naoruzavaju Saudisku vehabiju i pruzaju im logisticku podrsku u genocidu u Jemenu.

VL
ST
stomugromova
15:20 22.10.2016.

E moj Hassane,lijepo da si ovo stavio iako znam da ti nije lako zbog cenzure. Na Zapadu je na vlasti ( čast iznimkama) najgori šljam ljudi koji nemaju karakter,moral niti etiku,a za vlastitu korist su spremni prodati državu,naciju i vlastitu mater.

VL
DU
Deleted user
13:35 22.10.2016.

Samo Rusija i Sj.Koreja čine zločine i mogu biti zločinci,svi drugi kiruški bombardiraju pa se dogodi i kolateralna šteta,svejedno koliko civila strada,to tada nije zločin.Takva je pravda onih koji žele da vladaju svijetom i to su te vrijednosti na kojee ti isti nikom ne daju da im ih ugrozi na bilo koji način.Poruka je,budi uz SAD i radi što te volja.Ako ti savijest to dopušta...Licemjerno do kraja...Čudi me i da se piše o tome u VL.

VL
RI
rikavac
19:32 22.10.2016.

Naravno da suti zapad jer zapadom i Merkelicom upravljaju Ameri. Merkelica osudjuje Ruse zeli uvest sankcije Rusiji a za ovo suti ovo podrzava.

VL
CR
CrniP
20:07 22.10.2016.

Zao mi je svakog djeteta... no zajednicko stradanjima civila nije rat, nego vehabijska ideologija Saudijske Arabije koja je u ratu sa Sijtima u svome susjedstvu u Siriji i Iraku naotuzala ISIL, Al Qaidu, i ostale umjerene glavosjeke (kao notornu FSA) kontra sirijske drzave, a u Jemenu otvoreno napada pak napada Hutije. A Saudijcima (ali i Kataru...) se ne pisu sankcije, jer prijatelji SAD-a...

VL
LI
Liberdad
21:26 22.10.2016.

Konačno! Bravo Hassane! Ja to isto stalo ponavljam u komentarima, ali često mi izbrišu.

VL
GF
gfrancic
04:56 23.10.2016.

Amerikancima i Saudijskoj Arabiji uvesti pod hitno embargo i sankcije i vize za Evropu.

VL
UN
unbekant
08:01 23.10.2016.

Gje je sada taj UN,gjdesu su sada te sve medjunarodne organizacije za zastitu covjecanstva od arpski terorista,zasto se o tome cuti,zato sto je to uradila najveca osovina zla,a naredijo "nobelovac",i naravno pokrovitelj togteroristickog folklora arabija je to sada izvela,mo`s mislit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.