Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scenarij DDR-a

Zapad ima nove planove za Ukrajinu, dio bi prepustili Rusiji, a ostatak primili u NATO. Bili bi Putin pristao na to?

11.04.2024.
u 16:48

Razlog prepuštanja Krima i Donbasa Rusiji vezan je za strah od povratka Donalda Trumpa na vlast, a on i sam ima sličan “mirovni plan”

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar TheJack
TheJack
18:16 11.04.2024.

Sutra ocekujmo preokret. Ukrajina ce oborti %-tno raketa i dronova slicno izbornim rezultatima u Sjevernoj Koreji. 105 % za ljubljenog vodju.

ST
Stvarnost2
17:07 11.04.2024.

Dali je ovo pripremanje javnosti za mesto u bliskoj buducnost i???

MI
mislavkatic66
18:30 11.04.2024.

Ruska vojska je na putu da postane najveća i najsmrtonosnija u Europi. Ruski kontingent u Ukrajini se u dvije godine povećao za 15%. Izjavio je to vrhovni saveznički zapovjednik NATO-a u Europi Christopher Cavoli na saslušanju u američkom Kongresu. Sada je broj ruskog vojnog osoblja u Ukrajini znatno veći nego u vrijeme početka SVO-a, citira Cavolija Business Insider. “Tijekom prošle godine Rusija je povećala broj svojih vojnika na prvoj liniji s 360 tisuća na 470 tisuća”, rekao je glavni zapovjednik NATO-a, navodeći kao uvjet da Rusija podigne dobnu granicu za regrutaciju s 27 na 30 godina. Ovo povećanje, prema Cavoliju, znači da će Ruska Federacija moći povećati “broj raspoloživih vojnih obveznika za 2 milijuna u narednim godinama”. Pritom ne govori o porastu odlaska dragovoljaca u zonu Sjeverne vojne oblasti. “Sve u svemu, Rusija je na putu da zapovijeda najvećom vojskom na kontinentu. Bez obzira na ishod rata u Ukrajini, ruska vojska će biti brojnija, smrtonosnija i ljući na Zapad nego tijekom (SVO)”, rekao je Cavoli u svom uvodnom govoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije