Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor:

'Žao mi je što me želi isključiti osoba koju sam ja dovela u HDZ'

Kosovo Kosor (1)
Foto: Hassan Haidar Diab/VLM
1/4
18.02.2013.
u 23:05

– Bez obzira na odluku Suda časti, ostat ću zastupnica u Saboru i raditi za dobrobit Hrvatske – istaknula je Jadranka Kosor.

U povodu pete obljetnice neovisnosti Kosova, kosovski veleposlanik u Hrvatskoj Valdet Sadiku organizirao je domjenak u muzeju Mimara.

Domjenku su nazočili predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, bivši predsjednik Stjepan Mesić, bivša premijerka Jadranka Kosor, Antun Vrdoljak, Anto Kovačević, članovi diplomatskog zbora u Hrvatskoj kao i mnogi poznati iz javnog, političkog, kulturnog i sportskog života u Hrvatskoj.

"Najviše mi je žao što me iz stranke želi isključiti osoba koju sam ja dovela i učlanila"

Glavna zvijezda domjenka svakako je bila bivša premijerka Jadranka Kosor kojoj su svi prisutni prilazili, hrabrili je i davali joj podršku. U izjavi za Večernji list bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je bila prva premijerka Hrvatske koja je posjetila Kosovo i time izazvala bijes srbijanskih dužnosnika, kazala je da je ponosna što je posjetila Kosovo, a što se na kraju pokazalo i kao jako dobar potez.

– Možemo biti zadovoljni svojom suradnjom u svim segmentima: političkim, kulturnim, gospodarstvenim… Uvjerena sam da možemo ojačati gospodarsku suradnju jer još uvijek tu ima puno prostora – istaknula je bivša premijerka Jadranka Kosor koja je, iako u početku nije željela komentirati moguće isključenje iz HDZ-a, na naše inzistiranje kazala:

– Mogu me izbrisati iz stranke, ali ne mogu izbrisati sve poteze koje sam učinila kao premijerka i predsjednica HDZ-a. Najviše mi je žao što me iz stranke želi isključiti osoba koju sam ja dovela i učlanila. Jako puno mi znači podrška ljudi, evo, kao što vidite na ovom skupu, i to je potvrda moga rada. Isto tako, imam podršku i od većine članova HDZ-a. Glavna vodilja kroz moj život je pošteno raditi i ne odustajati od svojih uvjerenja. Tako sam radila do sada i tako ću raditi ubuduće. Bez obzira na odluku Suda časti, ostat ću zastupnica u Saboru i raditi za dobrobit Hrvatske, istaknula je Jadranka Kosor.

>>Karamarko u Omišu: Korupcija se vraća na mala vrata

Komentara 42

Avatar Remetiinec
Remetiinec
06:57 19.02.2013.

Ne pada plod daleko od stabla !

ZO
Zonasumraka39
23:13 18.02.2013.

Eno je malo ćakula s Mesićem,samo im fali Sanader, raspada se onaj HDZ kojeg je hvalio Mesić,to je dobar znak,dok Mesić opet ima kritike prema HDZ-u to znači da je na dobrom putu.....

DU
Deleted user
21:36 19.02.2013.

Bože,žene,što ne može podnijeti izborni poraz ,iako nikad nije pobijedila na izborima.Kako li je samo vlastohlepna i puna sebe.Moji ministri,moja vlada,Ja,Ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije