Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinski Čačićevci
Povratak na članak

Zlatku Koračeviću i Nataliji Martinčević stranka sudi u četvrtak

Županijskom Sudu časti HNS-a prijavio ih je Milorad Batinić, potpredsjednik Sabora i predsjednik Regionalnog saveza HNS-a

Komentari 3

KA
kafka
14:30 17.02.2014.

Milorad Batinić - ulizica trenutačnog vodstva HNS-a. Politikant sitne duše. Suspenzija mi nije bila dovoljna. HNS-u bi trebao na sud i oduzeti mu ono H u imenu s kojim nema nikakve veze. .

VL
DU
Deleted user
15:00 17.02.2014.

Bit će jako zanimnljivo vidjeti i čuti hoće li to dvoje priznati sud svoje partije. A morali bi jer to je 86-godišnja tradicija još od onoga zloglasna Jože Kumrovečkoga (1928).

VL
OB
Objektivno...
15:29 17.02.2014.

Pa nisu li sud i politika odvojeni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.