Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zakoračila iz kuće i umalo se utopila u rovu punom vode

anadzinic
Zvonimir Živković/VLM
07.01.2010.
u 19:06

Nakon što se osušila i pribrala, Ana Džinić sama je označila i ogradila nezaštićenu rupu iskopanu za polaganje vodovodnih cijevi u Gundulićevoj ulici.

ŽUPANJA - U vodom ispunjen, neoznačen i nezaštićen rov dubok oko 1,3 metra iskopan za polaganje vodovodnih cijevi u Gundulićevoj ulici, upala je i umalo se utopila 76-godišnja Ana Džinić. U posljednji trenutak spasila su je dvojica prolaznika.

Nitko me ne bi čuo

– Kiša koja je padala cijeli dan izbacila je iz otvora u donjem dijelu rine krpu, koju sam postavila da barem malo ublaži ono tupo udaranje vode. Kako se već bližila noć, a kiša nije prestajala, pomislila sam da neću moći zaspati od buke pa sam izišla van da krpu vratim natrag. No, samo što sam zakoračila iz dvorišta, propala sam u rupu. Da ona dva momka nisu slučajno naišla, nitko ne bi čuo moje zapomaganje – kaže Ana Džinić.

Nakon što se presvukla i pribrala, trakom je ogradila rupu u kojoj umalo nije izgubila život, a uz njezin rub zabila drvene kolce. Kaže, kako bi upozorila na opasnost koju rov predstavlja. Ne zbog sebe nego zbog male djece koja se na ulici budu igrala prije nego se voda skroz povuče.

– Ne znam tko je kriv za ovo što mi se dogodilo, ali radove nije trebalo počinjati sredinom studenoga, znači uoči zime, jer se moglo pretpostaviti kako će oni biti prekinuti poslije prvog snijega. U strahu od rupa iskopanih pred kućama živjet ćemo vjerojatno do proljeća do kada će nam voda u njima nagristi temelje kuća, a vlaga se uvući u sve zidove – kaže Županjka.

Komunalac ne zna ništa

– Rov u Gundulićevoj ulici zatrpan je i ne znamo o čemu je riječ – tvrdi tehnički direktor Komunalca Josip Vrhovac koji je odmah na teren poslao djelatnike da ispitaju ovaj slučaj.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:29 07.01.2010.

Wotann, to je ono od cega covjeka boli glava. Sad Bandica isfuravaju kao nekoga tko Hrvatsku voli vise od ostalih. Strasno. Ko laze jednom, laze opet. Uostalom, tko laze taj i krade. To smo sve i vidjeli.

IZ
izbrisan
07:48 08.01.2010.

Zasto pisete o Bandicu,svuda gdje on nije ni spomenut.To je jednostavno mentalna masturbacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije