Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Lex Todorić’
Povratak na članak

Zakon na Vladi u petak, hoće li Todorić do tada dogovoriti kredit

Kako se čuje iz krugova bliskih Vladi, zakon se još brusi i donijet će poveće promjene prije konačnog prijedloga

Komentari 15

DU
Deleted user
08:41 29.03.2017.

Spašavanje vojnika Todorića.Jedva čekam prvu ustavnu tužbu.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:39 29.03.2017.

Kako se čini sve će to narod na koncu platiti.A ja mislio da smo pred zakonom svi jednaki....kad ono ima i jednakijih.

VL
SI
siskic
08:58 29.03.2017.

užas od vlade. spašava lupeža i probisvijeta. tko će spašavati poduzetnike koji zapošljavaju od 10 do 15 radnika, a ukupno cca 800 000 ljdi? ko će njih spašavati, jer ste ih vi svojom politikom doveli na prosijački štap. važni su vama tajkuni koji su nas bezočno toliko puta opljačkali i upropastili....i to nije dosda i sada ih hrvatska sirotinja mora sanirati. spašavajte vi todotića ali sa svojim novcem i imovinom.

VL
LI
liskovaca
09:52 29.03.2017.

Gnjide, a što je sa spašavanjem ovršenih??????

VL
DU
dubravko.ugor
08:57 29.03.2017.

Mislim da bi redosljed radnji države trebao biti sljedeći : uhititi, procesuirati, osuditi, izvršiti presudu, a nakon toga razmotriti što se može napraviti s Agrokorom.

VL
SD
sve_dalje_od_HR
09:35 29.03.2017.

Poštovana Vlado! Uz pretpostavku da su namjere ovog zakona dobre i povoljne za domaće dobavljače, već je kasno! Ovo što se sad dogada samo je teatar

VL
ZR
zrinski2017
10:53 29.03.2017.

uništili ste hrvatsko gospodarstvo, i sad bi da nam šefuju drug iz rusije i slicni, sram vas bilo pored toliko lijepe zemlje i radnog naroda, vi nas doveli na prosjački štap. a vlado draga niste vi vlada vi ste lopovi.

VL
Avatar MK
MK
09:55 29.03.2017.

"Too big to fail" za politiku? ...Cudno da dugovi u zdravstvu od oko 8 milijarde kuna nemaju barem pola toliko pozornosti politike kao 16 milijarde duga Agrokora! ...Da drzava svoje troskove ima pod kontrolom, likvidnost privatnog sektora bila bi znatno manje opterecena. ...Jedino dugorocno rjesenje za cijeli privatni sektor je, da politika svoje troskove dovede u red - pa nebi morala glumiti spasiteljicu sa ovakvim "Lex-ovima".

VL
DU
Deleted user
10:48 29.03.2017.

Tja, kaj se more. Tu ti se, dušica moja draga, zbiljam ne more nikaj, kajti je tajkunska sudbina upravo takva. Godine 1999. propao je mesarski tajkun Mladen Jakopec, godine 2009. propao je veletrgovac Zdravko Pevec (navodno ga je uništio upravo Todorić), a najkasnije do 2019. urušit će se Todorićevo poslovno carstvo. Da se i ne govori o propasti mnogih drugih domaćih tajkuna počevši od "menadžera godine" (proglašenoga 1992.) Miroslava Kutle pa do medijskog mogula Ninoslava Pavića. Tu jednostavno mena sreće ni blagoslova. Štono bi rekli tzv. obični ljudi, kako došlo tako i otišlo. Ili rečeno drastičnije, oteto prokleto.

VL
AN
antonelić
10:51 29.03.2017.

žao mi je , ali moram kritizirati dr.kolindu ... ona tvrdi da nije osobno uključena u procese vezane u agrokoru ... a sve nevolje su počele nakon njenog posjeta parkiću ispred bijele kuće i kritika upućenjih rusiji ... morala bi naša predsjednica požuriti sa tim novim zakonom ( lex todorić ) , da se ne čeka puno u saboru ... jer situacija je teška : min. marić se izuzeo iz odlučivanja , ministrica dalić je već izuzeta (ina mol muž ) , plenković je odavno anemičan ( iz mladosti ) , šeks je u sukobu interesa jer dobiva godišnje 400 litara vina iz belja , kao uostalom čitavi hdz ... i tko ostaje da se bori za lex todorić ? da ne bi možda petrov ... pa on nije dobio donacije od agrokora ... reiner šuti ko zaliven , a kad je išao na skijanje upalio rotirke i pik-ove sarme u bunker , akademik ? ... zato nam je jedina nada za spas hrvatske naša ljepotica , kraljica balkana poč.dr.studentica kolinda ... povela nas je u blagostanje , spojila nas sa trilateralom , baltikom , crnim morem , preselila se u visoku ulicu , nije dozvolila da mladi hrvati bježe u irsku (187 dnevno ) .... i baš kad je sve uspjela napraviti ( skok bdp-a , skok kreditnog rejtinga , skok industrijske proizvodnje i izvoza , završetak mosta čiovo , otkup ine od mola , prodaja hepa ipoima ....itd ) baš tada se morao desiti lex todorić ... pod hitno treba donijeti preambulu zakona ( lex todorić ) u kojoj piše da se agrokor ne smije pisati ćirilicom ...kolinda , ne dozvoli ćirilicu u zagrebu !!!

VL
DU
Deleted user
08:48 29.03.2017.

Svaki prigodni zakon je loš. Svaki zakon koji se donosi zbog pojedinog slučaja je zlo, to ozbiljna država ne radi. Ovaj zakon za koji vjerujem da se ipak neće donijeti je osim toga protuustavan i antitržišni, nepravedan i teško moguć u demokratskoj zemlji.

VL
AA
aaagotal
08:59 29.03.2017.

Zdravstvo ima gubitak oko 1 milijardu €, mi spašavamo Todorića! Navodno smo zaradili od turizma čistih 9,5 milijardi €, pa zar je nemoguće upumpati jednu milijardu € u Zdravstvo?

VL
NA
narod1
09:54 29.03.2017.

Zašto u ovoj nepravednoj državi ista ne štiti narod nego neodgovorne razmažene tajkune koji usto i ne znaju poslovati. Ako samo jedna obitelj bude nakon ovoga deložirana treba dići revoluciju, dosta je bilo ugnjetavanja našeg naroda

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:01 29.03.2017.

Treba zadužene firme i one koji duguju novac uz Boga i domoljublje jednostavno zatvoriti, radnike poslati na burzu rada gdje če se osječati da imaju Hrvatsku i vlasnicima oduzeti privatnu imovinu kako bi ostali svoji bez nekadašnjeg svoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.