Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra lavica
Povratak na članak

Zahvalila je: Nora vas nosi u srcu. Ostojić: Učinit ću sve za nju!

Ministar zdravlja Rajko Ostojić poručio je na Twitteru: Učinit ću sve da pomognem maloj Nori. Stoga, očekujem da HZZO do utorka izda rješenje o daljnjem dijagnostičkom postupku.

Komentari 12

Avatar Castro
Castro
14:59 03.02.2013.

Nora, lutko nasa, uz tebe smo. Sve cemo dati da odes tamo i pokazes svima da si jaka i da ces uspjeti............. Ajmo prijatelji, nemoj da nam bude tesko ako smo u stanju pomoci..svaka kuna ce dobro doci i svaka sekunda je bitna. Hajmo za nasu Noru, za nasu lavicu...hajmo pokazati da smo jedni uz druge kada je to tesko. Drz´ se Nora.

VL
Avatar korisnica
korisnica
10:12 03.02.2013.

Ljudi, ajde pomozite curici. Nitko se ne bude osiromašio ako okrene barem samo broj telefona. Za ljude je to sek posla i par kn trošak, za malenu curicu je to život.

VL
CL
ClinOr
10:38 03.02.2013.

Apeliram na sve da pomognu, naročito obitelj Milda da višak novca koje su dobili za Stephanie proslijede za Noru.

VL
AR
ana.rimbaud
11:03 03.02.2013.

Ja sam jučer uplatila i apeliram da svi uplate koliko mogu! Većina nas neće propasti, šoping centri su uvijek prepuni, kao i kafići. Odrecite se jedne kave barem!

VL
OB
-obrisani-
11:29 03.02.2013.

bravo za Imotski.......ajmo i svi ostali,...

VL
AE
aelis
14:08 03.02.2013.

Hm....HITNA intervencija unutar 48 sati. Dva su dana vjecnost kod ovako teske bolesti.

VL
OB
-obrisani-
14:39 03.02.2013.

Sugeriram da se uplaćuje na žito račun, jerbo ovaj "humanitarni telefon proslijedi manje od polovine iznosa za pomoć kojoj je namijenjen. Naime dok se namire država i pružatelj usluge, za onaj humanitarni dio ostane najmanje.

VL
OB
-obrisani-
15:02 03.02.2013.

Svom kompanjonu kojem je bio zaslužan za nerealno i sramotno povećanje plaćice natuknuti će da u kratkom roku izda pozitivno rješenje. Sve ovo poradi prikupljanja bodova kako bi mi shvatili da će Zagreb napokon dobiti jednoga pravog i sposobnog gradonačelnika.. Sreća da je liječnik te će prije svakog druženja pozvanima dijeliti gastale kako jednoga dana ne bi opet trebao vježbati gastroskopiju kako bi stekao rutinu. Do toga dana biti će radno sposoban te ne vjerujem da će zatražiti saborsku mirovinu. Jadni su svi sa njim, jer dokazuje da svi oboljeli nisu za HZZO isti.Prisjetimo se gospođe koja je trebala a na sreću je imala prodati stan kako bi se dalje nastavila liječiti, ili djevojka iz Zadra, Snježana Čosić koja je senzibizirala svojim istupom u javnost mnoge od nas, te smo joj i tada uspijeli donirati sredstva za Beč. Nešto su i iz HZZO-a napokon odobrili, ali da nije bilo pok....kojem su po hitnom postupku odobrili liječenje iako bez uspijeha u SAD_u a to se jako dobro znalo, i Snježani su pomogli. Što je sa tom djevojkom nitko više a ni ona ne piše. Želim da joj nikada kao i ovoj malenoj ne zatreba prosjačenje ovih liječnika političara.

VL
Avatar Castro
Castro
15:11 03.02.2013.

@zg-Tresnjevka, u pravu si, daj nek vecernjak objavi kakvo je stanje na kontu. Drz´se Noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

VL
OB
-obrisani-
15:13 03.02.2013.

Pa koji su to specijalisti koji liječe Noru, ako nisu sposobni pružiti informaciju o liječenju u inozemstvu, ali zar je moguće da roditelje nisu uputili velikanima u svemoćni i privatni HZZO. Eto i glasnogovornik a naročito ekspeditivan i stranački velikan Varga po hitnom postupku će rješiti ono što mnogi nisu dočekali. Čudno da to nije prebacio na mnoge zamjenike, tajnice, jer ni do njih nije moguće doći na razgovor, a papirnato gurnu u neki udaljeni fascikl. Da li su se zaštitili osim portira i sa policajcima bez uniforme. Sigurno da. Kada bi bili ovako brzi rješavati sve afere iz zdravstva ukinula bi se nametnuta participacija i povratom ukradenih sredstava poreznih obveznika koja su usmjerili u privatno zdravstvo bilo bi upućivanja na liječenja u inozemstvo. Ovako samo privilegirani, podobni, poslušni i beskrupulozni dobiju sve ono što u nekoj prostoriji mimo HZZO-a dogovore. Sve zahvale mogu se tumačiti dvojako. Možda ovaj plemeniti ravnatelj ošeta u Ministarstvo!Dogovorno!

VL
KU
kudcesname
15:17 03.02.2013.

Dragi sine,želim tu svu sreću ovog svijeta i uspjeh. Da sam bogat čovjek kao Todorić.....ja bi ti dragi sine dao milijun eura.....ovako mi ostaje da se Bogu pomolim i podosta suza prolijem za tvoju sreću...i tvojih roditelja.

VL
TR
tramontana
16:31 03.02.2013.

Draga Nora svi mi tebi želimo brzo ozdravljenje i neka te dragi Bog čuva. Mene ljute ovi POLITIKANTI koji se razmeću nečim što nije njihovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.