Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIPOVIĆ U PARIZU
Povratak na članak

Zahvala za pomoć oko EU i ulicu R. Boškovića

Večer prije pariškog sastanka hrvatskog predsjednika Ive Josipovića s kolegom Françoisom Hollandeom, na kojem će teme biti ratifikacija, budućnost EU te regija i mediteranski bazen, posvećena je zaslužnim Francuzima

Komentari 2

SS
-smijmo se-
09:22 09.10.2012.

Nadam se da je uočio kako se radi uloga Predsjednika države, da su ga naučili šta je Antifašizam i da se je bar malo oslobodio balkanizma, . ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

VL
TH
thekurcula
22:19 09.10.2012.

Ja ne razumem šta ima Josipović da se zahvaljuje Francuzima što su dali nekoj ulici ime Ruđera Boškovića!? Dubrovčanina, pola Srbina pola Italijana, po svom radu dobrim delom i Francuza, kao i ostalih izobraženih evropskih naroda, dakle svih, samo ponajmanje Hrvata! Šta se nije zahvalio Francuzima što su dali ulicu Džrdžu Vašingtonu, recimo, ili Alfredu Nobelu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.