Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u životnoj opasnosti

Zagrepčanina poklopila nadgrobna ploča i u životnoj je opasnosti

nadgrobna ploca, klesarija
Marija Lovrenc/Pixsell
02.07.2011.
u 11:30

Ozlijeđena mu je jetra, odstranjen bubreg, ima nagnječenje oba plućna krila i lom rebara. Doktor Hrvoje Tomasović u splitskoj bolnici operirao ga je punih pet sati.

Milan Š. (51) iz Zagreba u životnoj je opasnosti, priključen je na aparate u splitskoj bolnici nakon što je na njega pala velika granitna ploča dimenzija 320x175 i široka 5 cm.

On je u Klesarstvu Matić u Čaporicama kod Trilja razgledavao i birao nadgrobne ploče kada je jedna od njih pala i poklopila ga. Zaposlenik tvornice ploču je s čovjeka skinuo viljuškarom.

Svjedoci su izjavili kako je Milan, kao kupac razgledavao ploče, a tu koja je pala najvjerojatnije je sam povukao rukom.

Ozlijeđena mu je jetra, odstranjen bubreg, ima nagnječenje oba plućna krila i lom rebara. Doktor Hrvoje Tomasović operirao ga je punih pet sati.

Komentara 8

SL
slavonac42
14:51 02.07.2011.

Svaki dan vidimo tko nam vodi novinarstvo i piše vijesti po novinama 80% novinara nisu Hrvati i ne znaju Hrvatski pravopis nego su doklapani Srbi i ostali govnari pa zato tako u državi i prolazimo.

CV
CENZURIRANO_VL
15:07 02.07.2011.

Ali zanimljivo je kako svjedoci kažu da je kupac veliku granitnu ploču pomaknuo rukom?! nakon čega je zaposlenik tvornice istu pomaknuo viljuškarom/viličarom... Vrlo zanimljivo, možda je unesrećeni imao neki stroj umjesto ruke kada je pomaknuo tako veliku i tešku ploču!

BS
Blue Sky
13:17 02.07.2011.

Više vam se ne isplati niti psovati mater. Kad bi pisac znao hrvatski, rečenica bi glasila ovako: Zaposlenik tvornice ploču je s čovjeka skinuo viličarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije