Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unatoč dokumentaciji

Pauk dignuo auto invalidu, Zagrebparking: Bilo je po pravilima

invalid
Marko Čubrilo/VLM
24.02.2010.
u 16:58

Kako hodam s velikim teškoćama, naručio sam taksi kako bih uopće došao do tamo. Kada smo stigli, službenici su se ispričavali - rekao je Roksandić.

Željko Roksandić, ratni vojni invalid kojemu je amputirana lijeva potkoljenica, u ponedjeljak je ostao bez automobila. Veteran Domovinskog rata koji ima svu potrebnu dokumentaciju i invalidsku iskaznicu na svom vjetrobranu ima na vidljivom mjestu nalijepljen znak pristupačnosti za invalide, no unatoč tome, pauk je digao auto i prevezao ga u Strojarsku.

Želi dokazati nevinost

- Kako hodam s velikim teškoćama, naručio sam taksi kako bih uopće došao do tamo. Kada smo stigli, službenici su se ispričavali napomenuvši kako znak treba izgledati drukčije, no kod nas u Sisku to još nikada nije bio problem. Iskaznicu se ionako dobiva isključivo na temelju rješenja o invaliditetu i medicinskoj dokumentaciji koju imam - rekao je Roksandić.

- Kazna iznosi oko tisuću kuna, no žalit ću se i učiniti sve kako ne bih morao platiti kaznu, dokazat će svoju nevinost i spriječiti slične slučajeve - zaključio je veteran.

Moguć i obrat

- Ako policija odustane od naloga zbog nekakve pogreške, onda i mi odustajemo od potraživanja. Ne želimo naštetiti osobi koja se borila za našu slobodu - rekao je Mate Kraljević, direktor ZP-a, koji smatra da su službenici postupili ispravno.

Komentara 36

Avatar mliniški
mliniški
18:10 24.02.2010.

Treba znati od kuda je Kraljević doveslao.Došao po prašnjavom putu iza 7 brda itd.Treba znati i tko mu je šef u našoj metropoli i koliko šef ima \"Zemljaka-Kamenjara\" u Holdingu.Purgeri jeste hibridni \"Dudeki\".

JI
jimbeam
23:18 24.02.2010.

Je** ga kad ne voziš ferrari ko kerum,onda možeš parkirat di oćeš,još te policija brani kad te novinari slikaju nepropisno parkiranog!

Avatar sebastian
sebastian
08:04 05.03.2010.

Pitanje gdje je ta osoba ostavila automobil, nemoze ni invalid parkirat gdje hoce, naprimjer na ZETOVIM sinama !!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije