Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Zagreb: Tramvaj iskočio iz tračnica nakon sudara s autobusom

tramvaj (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/7
16.04.2010.
u 20:52

Tramvaj i autobus stoje na raskršću, a stigla je hitna i policija. Još nema podataka o tome kako je došlo do sudara.

Večeras oko 20.30 sati u Novom Zagrebu na križanju Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca došlo je do sudara autobusa i tramvaja broj 7 koji je išao u smjeru zapad - istok. Nasred raskrižja stoje autobus iz Zmijavaca i tramvaj koji je iskočio iz tračnica. Stigla je hitna pomoć, policija i djelatnici ZET-a.

Još nema podataka o tome kako je došlo do sudara. Prema prvim informacijama s mjesta događaja jedno 11-godišnje dijete je ozlijeđeno, a navodno je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama. Zbog pretrpljenog je šoka pozlilo i vozaču J. T. (35) te jednom od putnika u tramvaju, rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

 

Tramvaji na toj liniji trenutno ne voze, a policija regulira promet na raskrižju.

Komentara 9

SA
saniboj
20:21 18.04.2010.

Jel ovu bilo u Bjelovaru?

OB
-obrisani-
22:01 16.04.2010.

pa kako voze,kod nas u Splitu se to ne može dogodit.

MI
Misterx
21:46 16.04.2010.

Ta avenija je stvarno prokleta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije