Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija

FOTO Zagreb: Bačena ručna bomba u dvorište obiteljske kuće

Bačena bomba u dvorište obiteljske kuće u Zagrebu (1)
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/10
06.02.2013.
u 07:25

Ozlijeđenih osoba nema, a evidentirana je materijalna šteta. Zbog očevida koji je u tijeku iz policije nam nisu htjeli reći je li u kući bilo nekoga u vrijeme eksplozije.

U dvorište obiteljske kuće u Zagrebu, na zagrebačkoj Trešnjevci u Livanjskoj ulici b.b., noćas oko dva sata bačena je ručna bomba, doznaje se iz zagrebačke policije.

Na kući u kojoj su se u tom trenutku nalazili T.M. (33) i njegova supruga J.M. (26), oštećeni su prozori i rolete. T.M. je od ranije poznat policiji radi imovinskih delikata i posjedovanja droge. Kuća je inače vlasništvo majke 33-godišnjaka, koji se bavi popravcima računala i informatičke opreme, za što ima i servis u podrumu kuće.

>>FOTO Umjesto bombe, pirotehničari u Strmcu našli limene kutijice

>>Ručna bomba u balama papira unesena u tvornicu

Ključne riječi

Komentara 10

IM
imra
07:59 06.02.2013.

onaj bude sada na HTV lupao kako nema bombi nego neke naprave i da nema terorizma...

DZ
dzalic
11:11 06.02.2013.

Ma to je obijesna mladež koja nezna sto ce od sebe i nije to u Zagrebu ma to je u Bejrutu ma mi smo naj naj ,,ma od Zagreba nema sigurnijeg grada i poželjnijeg za življenje . Šalu na stranu sama dogadjanju u cijeloj zemlji otimacina bogati privatizacija iz devedeseti pljacka drzave od 2004-2012 polagano ali sigurno pali fitilj kod ugnjetavanih gradjana ovoga grada a i cijele zemjle Niko nikome ne baca bombu u dvodiste iz obijesti nego iz ocaja i to nase drustvo mora shvatiti prije ili kasnije .

OB
-obrisani-
07:42 06.02.2013.

Monitoring obvezaatan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije