Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP 3 Serijal Večernjeg lista o najmoćnijim ženama kajkavske Hrvatske nastavljamo u Krapinsko - zagorskoj županiji
Povratak na članak

Zagorske titule licitarki, učiteljici i poduzetnici

Vlasta Hubicki je dr. vet. med. i potpredsjednica HSS-a, Dunja Špoljar je na ‘privremenom radu’ u saborskim klupama, a Maja Buconjić - Barišić uspješna poduzetnica

Komentari 2

KU
kumrovčanin
19:25 16.04.2014.

Sonja Borovčak za mnoge je puno moćnija od svoje prethodne županice Hubicki. Borovčak je izgurala izgradnju prve Zagorske bolnice, dovela je Andabaka koji doduše kasni s izgradnjom Stubaka ali će ih kad tad graditi, krenulo je s velikom izgradnjom cesta, a njezin miljenik, kako kažu kuloari, postao je i ministar za promet u današnjoj Vladi. Za vrijeme Hubicki je pak s druge strane županija prodala hotel i kupalište Krapinske toplice koje su potom zatvorene i takve su više od 12 godina. Što kažu o tome ostali čitaoci?!

VL
KU
kumrovčanin
14:18 17.04.2014.

Kad niko neče komentirati bum ja jer se pitam zakaj novinarke nisu istražile jer sam čul da samozatajnoj poduzetnici firmu od početka vodi prokurist gospon otac iz te branše od prije. Kaj veliju na to druge poduzetnice ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.