Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Zadraninu ukrali automobil, provozali se pa ga zapalili

Zadar: Jedna osoba smrtno stradala u požaru automobila u Lovincu
Foto: Sime Zelic/Pixsell, ilustracija
05.04.2024.
u 09:13

U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje

Policija je prekjučer 03. u 17.48 sati zaprimila dojavu kako je na području Novog Bokanjca u Zadru, na makadamskom putu, izbio požar na automobilu.

- Požar su ugasili vatrogasci. Na vozilu su nastala termička oštećenja, dok je na mjestu događaja u suradnji s inspektorom zaštite od požara Ravnateljstva civilne zaštite proveden očevid kojim je utvrđeno kako je uzrok požara djelovanje otvorenog plamena.

Također, do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je prethodno istog dana u Zadru na gradskom predjelu Stanovi nepoznati počinitelj odvezao i neovlašteno koristio navedeno vozilo marke Fiat zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjeg hrvatskog državljanina.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje - istakli su iz zadarske policije.

VIDEO Proces tiskanja izbornih listića za parlamentarne izbore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije