Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dan grada zadra

Zadrani će konačno uručiti povelju počasnom građaninu Gotovini

gotovina (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
19.11.2012.
u 12:15

Iako sve pojedinosti generalova posjeta još nisu u potpunosti dogovorene, gradonačelnik je najavio da će generalu uručiti povelju počasnoga građanina Zadra, a potom će na Forumu general pozdraviti Zadrane

– Razgovarao sam osobno s generalom Antom Gotovinom i načelno je dogovoreno da će u subotu, 24. studenoga, na blagdan sv. Krševana, na Dan grada Zadra, doći na svečanu sjednicu Gradskoga vijeća koja će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu, izvijestio je danas, na početku redovite sjednice Gradskog vijeća, gradonačelnik Zvonimir Vrančić.

Iako sve pojedinosti generalova posjeta još nisu u potpunosti dogovorene, gradonačelnik je najavio da će generalu uručiti povelju počasnoga građanina Zadra, a potom će na Forumu general pozdraviti Zadrane. O svim detaljima, kazao je Vrančić, gradska će uprava na vrijeme obavijestiti javnost.

Podsjetimo, general Ante Gotovina lani je u studenom, odlukom Gradskog vijeća, postao počasni građanin Zadra. Povelju umjesto generala nitko nije preuzeo, a kako je tada najavio generalov prijatelj Željko Dilber, Gotovina je iz haaškog pritvora poručio kako će po priznanje osobno doći, što će se, eto, i dogoditi već ovoga tjedna.

>>FOTO Pogledajte kako su generali slavili u Vladinu zrakoplovu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije